Bár még nem lehet tudni, hogy júliusban milyen új játékok kerülnek be a PlayStation Plus szolgáltatásba, az eddigi távozók listája már kiderült.

2024.06.19. – Sajnos hiába érkeznek új játékok a PlayStation Plus Extra és Premium kínálatába, minden hónapban vannak olyan címek, amik kikerülnek. Bár még csak június közepe van, így nem lehet tudni, hogy a Sony milyen új játékokat tesz be, azt már most lehet tudni, hogy 6 játéktól biztosan búcsút kell vennünk. Persze panaszkodni nem kell, ugyanis most hétvégén ingyenes lesz a multiplayer, szóval nem kell előfizetés sem ahhoz, hogy online játszunk.

Távozók 2024 júliusában

Kis érdekesség, hogy idén júniusban 10 játékkal bővült a kínálat, miközben 11 játékot vettek ki. Szerencsére egyelőre úgy tűnik, hogy júliusban csak 6 játéktól kell búcsút venni a szolgáltatásban, persze ez még bármikor bővülhet. Volt már erre példa. A GameRant szerint a PS Plus Last Chance to Play szekciójában jelentek meg az alábbi címek, amikhez július 16-tól nem férnek majd hozzá az Extra előfizetők.

Távozók listája július 16-án

  • Dysmantle
  • Fast & Furious: Space Racers – Rise of the Shifters
  • Kingdom: Two Crowns
  • My Little Pony: A Maretime Bay Adventure
  • Saints Row 4: Re-Elected
  • Tiny Tina’s Wonderlands

A Tiny Tina’s Wonderlands lehet talán a legerősebb cím a listán. Ez a Borderlands franchise spin-offja, egy fantasy témájú FPS, ami 2022-ben jelent meg. A Tiny Tina többnyire pozitív kritikákat kapott, bár a Borderlandshez képest általában langyosabb volt a fogadtatása. A Saints Row 4: Re-Elected az eredeti Saints Row 4 továbbfejlesztett változata, és bár a franchise hardcore rajongói talán nem szerették a negyedik részt, még mindig nagyon jól lehet vele szórakozni. A Dysmantle eközben egy remek kooperatív játék egy zombiktól hemzsegő világ felfedezéséről.

A jó hír, hogy még nagyon sok időd, majd egy hónapod van arra, hogy kipróbáld ezeket a játékokat, ha esetleg korábban lemaradtál róluk.

Borítókép: GameRant

Ezt láttad?

Brutális a Switch játékfelhozatala – 29 új játékot villantott a Nintendo

×