Egy kreatív játékos elkészítette a San Andreas legendás Grove Street-jét a Sims 4-ben, amit akár mindenki le is tölthet magának a Gallériából.

2024.06.18. – Az eredeti Sims játék 2000-ben jelent meg, Will Wright, a SimCity megalkotója fejlesztette. A játék azonnal hatalmas sikert aratott, mivel újszerű játékélményt nyújtott a szimulációkat kedvelő játékosoknak, lehetővé téve számukra, hogy ezúttal nem egy város, hanem egy virtuális család életét irányítsák. A Sims 2 jelentős grafikai és játékmenetbeli fejlesztésekkel bővült, beleértve a 3D grafikát és az életciklusokat. A Simek öregedtek, születésnapokat ünnepeltek, és életük különböző szakaszaiban különböző élményeket tapasztaltak meg. A Sims 3 nyílt világot vezetett be, ez lehetővé tette a Simek számára, hogy szabadon mozogjanak a városban anélkül, hogy betöltési képernyőkre kellene várnunk. A játék új testreszabási lehetőségeket kínált, beleértve a Simek megjelenésének és személyiségének finomhangolását.

sims

Így jutottunk el a negyedik felvonáshoz, ami mind a mai napig a legfrissebb Sims-játéknak számít. A Sims 4 folytatta a sorozat hagyományait, miközben új funkciókkal és fejlesztésekkel bővült. Ezek közé tartozik a speciális érzelmi rendszer, a galéria, a vásárlás és építő mód, na meg temérdek hivatalos kiegészítő is bővítette a lehetőségek tárházát. A játék folyamatosan frissül és bővül, hogy a játékosok mindig új élményeket és kihívásokat találjanak benne. A játék népszerűsége töretlen, továbbra is jelentős közösségi aktivitás kíséri, köszönhetően a modoknak és a felhasználók által létrehozott tartalmaknak.

Ez bizony tökéletes!

Az internet népe most például egy utóbbi kategóriába tartozó kreálmányt kapott fel, méghozzá nem is akármiért. A GTA San Andreas egy ikonikus játék, amiről talán csak nagyon kevesen nem hallottak. Ebben a nyílt világú „gengszerszimulátorban” található a Grove Street, ahol a főszereplő, CJ családi háza található. A játékban kulcsszerepet játszik az utca, ezért emlékezetes temérdek gamer számára. Egy kreatív Sims 4 játékos pedig úgy döntött, hogy felépíti nulláról a legendás zsákutcát.

I built Grove Street from GTA 🏘️
byu/Cat-woman89122 inSims4

 

Cat-Woman89122 posztolta a képeket az alkotásról a Sims 4-re szakosodott Reddit fórumon. A simsesített Grove Street amennyire csak tud, kiköpött mása a Grand Theft Auto-ból ismert helynek, megsüvegelendő a megálmodójának munkája.

Ha tetszik, akkor „nikof74” név alatt meg lehet találni a munkát a Sims 4 gallériájában és akár saját kis közösséget is lehet itt dédelgetni. Jó játékot hozzá!

Ezt olvastad már?

Irtó látványos és para játék készül a Hang nélkül horrorfilmből

×