Életre kelnek és személyesen bejárhatóak lesznek olyan Netflix sikerek kulisszái, mint például A nagy pénzrablás, a Squid Game vagy A Bridgerton család.

Gábor János

2024.06.18. – Képzeld el, hogy a pároddal egy Taylor Swift dal feldolgozására táncoltok A Bridgerton család díszleteinek pontos másában, aztán egy kicsivel odébb már részt veszel a Squid Game üveghíd kihívásában – persze a halálos fenyegetés réme nélkül! Ha megéhezel és keresnél egy kis harapnivalót, irány egy közeli étterem, ami Netflix-sorozatok által ihletett ételeket kínál, a világ minden tájáról. Az étel is elég emlékezetes, de ha maradandóbb szuvenírre vágysz, bármikor felhajthatsz egy Stranger Things relikviát – megveheted például a Hellfire Club pólót, amire mindig is vágytál.

Ez a rajongói álom hamarosan valóra válik a Netflix House szórakoztató és élményparkok megnyitásával

írja a Tudum. A Bridgerton család, A nagy pénzrablás, a Stranger Things, a Squid Game vagy a Netflix Bites élményeire építve a Netflix House felejthetetlen helyszín lesz, ahol egész évben felfedezheted kedvenc Netflix történeteidet és karaktereidet a képernyőn túljutva, személyesen. És akkor ezen a ponton elérkeztünk a rossz hírhez: az első két bejelentett Netfix House a pennsylvaniai King of Prussia-ban és a dallasi Galleria-ban nyílik meg, 2025-ben, és a közlemény egyelőre nem szól róla, hogy mikorra tervezik európai élménypark nyitását. Reméljük ez a hír sem várat sokáig magára!

Milyen lesz a Netflix House?

„A Netflix House-ban rendszeresen frissülő, immerzív élményeket szerezhetsz, kényeztetheted magad a vásárlás örömével, és – szó szerint – megízlelheted kedvenc sorozataidat és filmjeidet, az egyedi étel- és italkínálat révén” ajánlotta a marketingigazgató. Marian Lee emlékeztet: a streaming szolgáltató már eddig is több mint 50 élményt indított el, 25 városban, de

a Netflix House ezeknek a szórakoztató centrumoknak a csimborasszóját, egyben következő generációját képviseli.

A helyszínek kiválasztásakor különös figyelmet fordítottak arra, hogy Amerika két legnépszerűbb bevásárlónegyedekben alakítsák ki őket, amiket több száz kiskereskedő jelenléte és óriási gyalogos forgalom jellemez. Mindkét Netflix House-t korábbi áruházak épületéből alakítják ki, egyenként több mint 100.000 négyzetméteren. Az élmény hatalmas területén egyes műsorok tematizált helyszínei, a produkciókhoz köthető merchandise üzletek és különböző látványosságok (pl. szobrok, mashupok stb.) kapnak helyet. Az egész annyira mocskosul jól hangzik, hogy komolyan bízunk benne: a parkok bejönnek annyira, hogy később Európában, remélhetőleg hazánkhoz közel is nyitnak párat!

Ezt is olvasd el:

A 10 legidiótább magyar filmcím fordítás #2

×