Az Epic Games-nek köszönhetően soha nem látott integráció van a Rocket League és a Fortnite raktárak között. Ezúttal pedig magyar skin is érkezik.

2024.06.18. – Az Epic Games hosszú távokban gondolkodik, ez világosan leolvasható a lépéseikből. A Fortnite sikere után rögtön bevásárolták magukat több olyan projektbe is, melyben szintén nagy potenciált láttak. Ide sorolhatjuk a Psyonix által fejlesztett Rocket League játékot is. Az Epic Games még 2019-ben vásárolta meg a céget, majd a korábban fizetős címet 2020 szeptemberében teljesen ingyenessé varázsolták. Természetesen azóta csak az Epic Games Store felületén található meg a Rocket League, ám a régebbi tulajdonosok Steamen is használhatják.

Ha ez nem lenne elég, akkor az elmúlt évek során Fortnite-ba is remekül integrálták a Rocket League tárgyakat, mechanikákat. A battle royale játékban található járművekbe beülve pillanatok alatt a saját RL kocsinkban találhatjuk magunkat. Aztán a 2023 decemberében elstartolt Rocket Racing játékban is sűrűn találkozhatunk a másik cím kozmetikai tárgyaival, autóival, festéseivel. Remekül integrálta tehát a saját játékaiba a külsős címet az Epic Games, ezúttal pedig az első hazai érintettségű skin is megérkezhet.

Magyarország ihlette skin érkezik Rocket League-be, ennek köszönhetően pedig Fortnite-ba is

Magyarország ihlette skin érkezik

Magyarország ihlette skin érkezik

Az autós-focis játék fejlesztői június 17-én élesítették legutóbbi blogbejegyzésüket. A játék születésnapja sincs már messze, így a jelenleg is zajló Foci EB remek felütést adhat a történetnek. Az éles szemű felhasználók hamar kiszúrhatták, hogy a jutalmakat jelző képeken egy magyar színekben és címerben pompázó Octane festés is felbukkan. Ha hihetünk a fejlesztői információknak, akkor Rocket League küldetések teljesítésével, teljesen ingyen megszerezhető lesz a Magyarország ihlette Octane skin.

Fortnite-ban is használhatjuk majd a Rocket League skint

Fortnite-ban is használhatjuk majd a Rocket League skint

A feladatok egyelőre ismeretlenek, ám az elmúlt évek tapasztalatai alapján maximum 30-60 perc alatt abszolválható lesz majd a küldetés. A feloldást követően pedig nem csak a fő játékban, hanem Fortnite-ban és Rocket Racingben is használhatjuk majd a piros-fehér-zöld festést az autókon. A küldetések június 19-én, szerda este, magyar idő szerint 19:00 élesednek és egészen július 10-ig találhatjuk meg a játékban. Akkor is érdemes lehet velük tenni egy próbát, ha nem vagyunk nagy Rocket League rajongók, hiszen sosem tudni, hogy mikor térhetnek vissza ezek a jutalmak.

Forrás: RocketLeague.com

Ezt olvastad már?

Ha akarsz egy jót röhögni: őskori Nintendo reklámok kerültek elő

×