A PS Plus Extra előfizetés mellé a PlayStation tulajok temérdek érdekes játékot kapnak, amiket akár platinázhatnak is. Már ha maga a játék engedi ezt…

2024.06.18. – A PlayStation Plus szolgáltatás a Sony által kínált előfizetési rendszer, ami lehetővé teszi a PlayStation felhasználók számára, hogy hozzáférjenek különböző exkluzív tartalmakhoz és előnyökhöz. Sőt, vannak olyan játékok, amiknek az online, többjátékos módozata csak akkor játszható, ha van élő PS Plus előfizetésünk. A szolgáltatás három szintet kínál: Essential, Extra és Premium.

  1. Essential: Az alapvető szint, ami tartalmazza az online multiplayer hozzáférést, havi ingyenes játékokat, exkluzív kedvezményeket és felhőalapú mentést.
  2. Extra: Magában foglalja az Essential szint minden előnyét, valamint hozzáférést biztosít egy kiterjedt játékkatalógushoz.
  3. Premium: Az Extra szint minden előnye mellett további exkluzív tartalmakat, korai hozzáférést és streamelési lehetőségeket kínál, ide értve a Cloud Gaming opciót.

A PlayStation Plus Extra előfizetők hozzáférhetnek egy hatalmas, folyamatosan bővülő játékkatalógushoz, amely számos népszerű és díjnyertes címet tartalmaz. Ez a katalógus különféle műfajokban kínál játékokat, beleértve az akciót, kalandot, RPG-t, sportot és családi játékokat. A katalógus rendszeresen frissül, így mindig új játékok érhetők el az előfizetők számára. Nem is olyan rég éppen katalógust bővített a Sony, aminek köszönhetően bekerült a szabadon tölthető játékok közé a Crime Boss: Rockay City.

Hol vannak a trófeáim?

A május óta Extra-tag, ikonikus színészeket felvonultató Crime Boss egy úgynevezett heist game, vagyis olyan játék, aminek a középpontjában a bankrablás  – vagy egyéb más nagyszabású rablás – áll. Összességében a játékosok szerették, de nem emelték olyan magasságokba, mint a Payday-szériát. Ettől függetlenül úgy, hogy technikailag egy előfizetés mellé „ingyen” jár, még kifejezetten jó szórakozás lehet a műfaj szerelmeseinek. Sőt, előfordulhat, hogy valaki annyira rákap, hogy végül a cím Platinum trófeáját is ki akarja majd ütni. Nos, nekik van most egy rossz hírem, a Crime Boss: Rockay City jelen állás szerint nem „platinázható”.

Plus

Valamilyen furcsa oknál fogva a Red Star és a Geek Out elnevezésű trófeák nem adódnak hozzá a virtuális vitrinünkhöz, még akkor sem, ha azt egyébkén papíron teljesítettük. Ezt a fizikális verzió tulajdonosai megkerülhetik úgy, hogy egy régi, a lemezre telepített verziót maxolnak ki, a PS Plus Extra-hoz járó digitális verzió viszont automatikusan a legfrissebb patch-csel töltődik le. Utóbbiaknak nem tudnak mit csinálni, csak türelmesen várni a következő frissítésig, ami remélhetőleg orvosolja a problémát.

Ezt olvastad már?

Irtó látványos és para játék készül a Hang nélkül horrorfilmből

×