A Warzone és Modern Warfare III a negyedik szezonban is tartogat még izgalmakat. Egyre többen nyúlnak vissza a régi fegyverekhez.

2024.06.18. – A Warzone és a Modern Warfare III már a negyedik közös szezonját tapossa. Sokáig úgy tűnhetett, hogy az új érában esélyük sincs a régi fegyvereknek. Ez egy ideig igaz volt, ám a Season 3 után teljesen más fordulatot vett a történet. A fejlesztők igazítottak a Modern Warfare II fegyverek vizuális visszarúgásán, a legtöbb esetben pedig a statisztikáikon is eszközöltek némi módosítást. Ennek köszönhetően az elmúlt hónapokban, hetekben ismét egyre több játékos fordul a klasszikus fegyverek felé.

Szó sem róla, továbbra is szerencsésebb lehet a Modern Warfare III felhozatalból választani Warzone-ban. Sok esetben a küldetéseket is ezekhez kötik a fejlesztők, a jobb fegyverek aránya is kellemesebb. Ennek ellenére némi odafigyeléssel és tapasztalattal nyugodt szívvel választhatunk már a régi fegyverek közül is. A Season 4 során már több olyan MW II fegyvert is sikerült találni, melyek statisztikáikban akár a TOP 10 választással is felveszik a versenyt. Csak épp a játékosok a régi berögződés miatt nem merik egyszerűen használni őket.

A Chimera is igen ütős választás lehet Warzone-ban

A Warzone 2-ben a Chimera kötelező választás volt, ha remek Sniper-support fegyvert keresett az ember. Ez egészen a Modern Warfare III integrációig így is maradt. Ezt követően aztán már inkább a friss AR-ek és SMG-k uralkodtak, például a WSP-9 vagy a JAK Raven Kittel felszerelt MCW képében. A Season 4 frissítésben azonban több szintű buffot kapott a Chimera. Nem csak a sebzésértékek változtak, de a sebzés szorzók is. Ennek köszönhetően a TTK javulása mellett, bizony a konzisztencia is fejlődött. Éppen ezért igencsak érdemes lehet adni egy esélyt az egykori kedvencnek. Ezúttal sem maradunk kiegészítők nélkül, az alábbi attachmenteket ajánlják a Warzone szakértők:

  • Muzzle: Casus Brake L
  • Barrel: 6.5″ EXF Vorpal
  • Underbarrel: XRK Edge BW-4 Handstop
  • Ammunition: Blackout High Grain Rounds
  • Magazine: 45 Round Mag

Gyengítéstől egy ideig papíron nem kell tartani, ám sosem lehet tudni, hogy a fejlesztők mikor jelentkeznek egy-egy váratlan frissítéssel.

Ezt olvastad már?

Ha akarsz egy jót röhögni: őskori Nintendo reklámok kerültek elő

×