A Call of Duty fejlesztői sem mondanak nemet a kollaborációkra. Az együttműködések tárháza tovább bővül június második felében.

2024.06.18. – Nem titok, hogy a Call of Duty sorozat is egyre több kollaborációval jelentkezik. Néhány éve még csak a Fortnite rajongók örülhettek az ilyen jellegű együttműködésnek. Mostanra azonban szinte minden nagyobb kiadó nyitott lett a több szinten is profitáló kollabokra. A Call of Duty-ban találkozhattunk már a The Boys csapatával, híres focistákkal, neves rap előadókkal is. Feltűnt már a szigeten Kong és Godzilla is, de Dune vagy Gundam skinekért sem kellett más játékot választani.

Az Amazon 2024 áprilisában mutatta be a Fallout sorozatát, mely igencsak népszerű lett rövid idő alatt. Olyanokat is magával ragadott az alkotás, akik az eredeti játékokkal nem is igazán játszottak. Már akkor pletykálták, hogy nem kell sokat várni a Call of Duty együttműködésre sem. Ezt tovább erősítették a 2024 májusában felfedezett fájlfoszlányok, a hivatalos jelekre azonban egészen június 18-ig kellett várnia a játékosoknak.

Június 20-án élesedik az új Fallout kollaboráció, ütős Call of Duty csomagra számíthatnak a rajongók

A kollaboráció fő elemét a TRACER PACK: FALLOUT VAULT DWELLER nevet viselő csomag adja majd. A fejlesztők brutálisan megpakolták a fizetős Bundle-t. Négy Operatorhoz is kapunk skineket, de a szokásos fegyver Blueprintek sem maradnak ki. A pontos lista a következő:

  • 4 “Vault 141” Operator Skins
  • “Atomic Disintegrator” HRM-9 Weapon Blueprint
  • “Vault-Tec Approved” M16 Weapon Blueprint
  • “Let’s Do This!” and “Fatman” Charms
  • “Wasteland Workshop” Calling Card
  • “You’re Special” Large Decal
  • “Vault-Tec Engineer” Emblem
  • “Nuka-Cola Spacer” Sticker
  • 6 Loading Screen: “Nuka-Cola,” “Please Stand By,” “Survivors’ Journey,” “Sanctuary Hills,” “Vault 141,” and “Restoring Democracy”

A csomagért pedig 2800 COD pontot kell kicsengetni a virtuális kasszánál. Ahogy sejteni lehetett, egy ingyenes esemény is elstartol majd csütörtök estétől. A játékosok több ajándékot is kifarmolhatnak majd, melynek részleteit megismerhetjük hamarosan. A Bundle tulajdonosok itt is előnyben lesznek majd, hiszen egy kis extra XP boosttal ruházza fel őket a fejlesztői gárda.

Forrás: COD BLOG

Ezt olvastad már?

Rengeteg PS-exkluzív jön – ilyen IP-k készülnek most a Sony stúdióknál

×