Az Unreal Engine 5-tel készülő játékot Windows alá csak az Epic Games áruházából lehet majd letölteni. Most már azt is lehet sejteni, mikor.

Gábor János

2024.06.18. – A CI Games hivatalosan is bejelentette, hogy készül a Lords of the Fallen folytatása, ami Xbox Series X|S, PlayStation 5 és PC platformokra érkezik majd – utóbbira pedig kizárólag az Epic Games Store-on keresztül lesz elérhető – és nem csak kezdetben, hanem amíg világ a világ. A VGC a kiadó közleményét idézve írja, hogy az Epic Games megszerezte az „exkluzív világméretű terjesztési jogokat a PC platformra, a teljes termék életciklusára”.

 

A játék Unreal Engine 5 motorral készül, és a 2014-es sötét fantasy akció-RPG 2023 októberében megjelent rebootjának, az azonos című Lords of the Fallennek a folytatása lesz. A Hexworks, a CI Games stúdiója által fejlesztett tavalyi játék elég jól teljesít a kritikusoknál és a közönségnél: a Metacriticen 70 pontot ért el PS5-re, 75 pontot PC-re, és 77 pontot Xbox Series X|S-re. A CI Games szerint a játék 10 nappal a megjelenése után átlépte az egymillió eladott példányt.

Erről szól a Lords of the Fallen

A Lords of the Fallen több mint 1000 évvel a 2014-es eredeti játék eseményei után játszódik. A játékosok Axyom romos világában harcolnak kereszteslovagként, Adyr démonisten ellen, azzal a világos céllal, hogy újra békét teremtsenek. A VGC szerint 2026-ban megjelenő folytatás ennek a harcnak a folyományait mutatja majd be, további kihívások és új kalandok elé állítva a játékosokat.

Ezt is olvasd el:

Ha bejött a SnowRunner: 8 szimulátor, amiben dagaszthatod a sarat

×