A Warzone Season 4 igazán erősen kezdett. Azóta sem tudott teljesen helyreállni a meta, így igen különös összeállítások is felbukkannak.

2024.06.17. – Lassan elérkezünk a Warzone negyedik szezonjának harmadához. A fejlesztők természetesen ezúttal sem fogták vissza magukat, rengeteg gyengítés és erősítés érkezett az elmúlt 2-3 hétben is. Az új érában fix metáról nem is nagyon beszélhetünk, hiszen olyan sok frissítés érkezik, hogy folyamatosan cserélődnek a fegyverek. Ez valamilyen szempontból remek, ám ha, valaki kiesik 1-2 hétre a körforgásból, akkor hamar problémákba ütközhet. A legnépszerűbb párosítás manapság a Kar98k és Superi 46 lehet, de az FJX Horus is második aranykorát éli.

Nagyon sokáig megállta a helyét az a kijelentés, hogy Warzone-ban csak a friss éra felhozatalából érdemes válogatni. A fejlesztők értelemszerűen a friss fegyverek sebzését úgy alakították, hogy jobb legyenek a korábbi repertoárnál. A küldetések feltételeinél is sokszor kikötés volt a „Recommended” matricával ellátott fegyverek használata. Ezek is általában a MW III felhozatalból kerültek ki. Aztán Season 3 óta több minden is megváltozott. Egyre több Modern Warfare II fegyver tör fel a Warzone metájába, igazi régi kedvencek is visszatérnek.

Az M13B ismét remek választás lehet a Warzone játékosok kezében

Az M13B-t senkinek nem kell bemutatni, voltak remek korszakai már a korábbi érában. Úgy tűnik, hogy a Season 4 új esélyt ad neki Warzone-ban, egyre több tartalomgyártó és szakérő is ajánlja a fegyver használatát. Két ok miatt is megfontolandó lehet az alkalmazása. Egyrészt a tűzgyorsaságának köszönhetően elképesztő TTK, azaz Time-To-Kill értékkel rendelkezik, pillanatok eltünteti az elé kerülő ellenfeleket. A másik kiemelkedő tulajdonsága pedig a remek kezelhetőségében rejlik, szinte lézerként viselkedik a gyengébb Warzone játékosok kezében is. Természetesen ezúttal sem maradunk ajánlott kiegészítők nélkül, az alábbi attachmenteket érdemes a fegyverre aggasztani:

  • Muzzle: VT-7 Spiritfire Suppressor
  • Barrel: 14″ Bruen Echelon
  • Ammunation: 5.56 NATO High Grain Rounds
  • Magazine: 45 Round Mag
  • Optic: JAK Glassless

A fegyver gyengítésére nagy eséllyel a Season 4 Reloadedig biztosan nem kerül sor. Könnyen lehet azonban, hogy hozzá sem nyúlnak a fejlesztők, hiszen a népszerűsége még éppen nem indokolja a nerfeket.

Ezt olvastad már?

Ha akarsz egy jót röhögni: őskori Nintendo reklámok kerültek elő

×