A Call of Duty játékosok hetek óta panaszkodnak a szerverek állapotára. Sokan a saját internetkapcsolatukat hibáztatják, könnyen lehet, hogy ok nélkül.

2024.06.17. – A Call of Duty: Season 4 frissítése rengeteg újdonsággal kecsegtetett. Legyen szó multiplayer vagy Warzone rajongóról, minden réteg kapott valamit a fejlesztőktől. Az új fegyverek közösek, így minden játékmódban kiaknázható a Kar98k és a Superi 46 elképesztő ereje. A Warzone rajongók leginkább az Urzikstan adta újdonságoknak örülhetnek. A Modern Warfare III pedig több új pályával is bővült, miközben a Zombies mód is szépen gyarapodott. Az ilyen nagy frissítések azonban mindig magukkal hoznak nem várt hibajelenségeket is.

A Call of Duty játékok egy ideje már közös alapokra építkeznek. Éppen ezért a Call of Duty: Black Ops 6 is technikailag egy DLC lesz majd. Ez azonban azt is jelenti, hogy szélsőséges esetben bizony 300 GB-ot is foglalhatnak a COD címek a gépeken, konzolokon. Ehhez azonban olyan sok kódsor társul, melyet épp ésszel sem lehet nagyon felfogni. Nem csoda hát, ha egy-egy nagyobb frissítés után hetekkel is felbukkannak új hibák, bugok és egyéb anomáliák. Az egyik idegesítő hiba azonban már lassan 3 hete megkeseríti a Warzone és MW III játékosok életét is.

Laggol, akad a Call of Duty szerver? Nagy eséllyel nem nálad van a gond!

Just popped in after not playing for a few months. What’s going on these days lol?
byu/yaboyfriendisadork inModernWarfareIII

A Call of Duty rajongók az elmúlt két-három hét során rengeteg, szervereket érintő hibajelenségekről számoltak be. Magas ping, elviselhetetlen packet loss, szerver kifagyás, jó esetben pedig csak egy kicsit dadogós a mozgás. A jelenségeket Modern Warfare III és Warzone módokban is tapasztalja a játékosok egy része. Úgy gondolták, hogy a Season 4-es frissítést követően a fejlesztői gárda orvosolja ezeket a hibákat, ám három héttel az update után sem történt meg. Sokan a saját hálózatukban keresik a hibát, ám hamar kiderülhet a fenti képsorok alapján is, hogy bizony a játékkal vannak problémák. Reméljük a fejlesztők hamar jelentkeznek valamilyen orvoslással.

Ezt olvastad már?

Ha akarsz egy jót röhögni: őskori Nintendo reklámok kerültek elő

×