Úgy tűnik, hogy az eddig bejelentett 5 távozó játék mellett további 5 játéktól kell búcsút vennie az Xbox Game Pass előfizetőknek idén júniusban.

2024.06.17. – Nem is olyan rég derült ki, hogy pontosan milyen változásokra számíthatnak az Xbox Game Pass előfizetők 2024 júniusában. Megtudtuk, hogy az Octopath Traveler 1 és 2, a Depersonalization, az Isonzo és a The Callisto Protocol mind bekerül, szóval az előfizetők hamarosan pörgethetik őket. Emellett azt is lehetett tudni már, hogy ezzel együtt a hónapban 5 játék kerül ki június 15-én: a Bramble: The Mountain King, a Rune Factory 4 Special, a Spacelines from the Far Out, a The Bookwalker, valamint a High on Life. Ezek mellé csatlakozik váratlanul még 5 távozó cím.

Xbox Game Pass távozók – 2024 június 30

Úgy tűnik, hogy június 30-án sem ússzuk meg, hogy néhány játéktól búcsút vegyünk. A TrueAchievements beszámolója szerint a hónap második hullámában 5 játék távozik a kínálatból. Ezek a következők:

  • Stranded Deep
  • F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch
  • FIFA 22
  • Sword and Fairy: Together Forever
  • Story of Seasons: Friends of Mineral Town

Mit veszítünk?

A távozók közül talán a legfájóbb a Stranded Deep, ami egy kiváló túlélőjáték, amiben a gépünk lezuhan és a csendes-óceáni szigetvilágban kell túlélnünk. A HowLongtoBeat adatai szerint a játék legalább 34 óra szórakozást nyújt, ha a sztori mellett a mellékküldetéseket is megcsináljuk. A F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch egy 2021-es metroidvania, ami a legrövidebb végigjátszással rendelkezik a június 30-án távozók közül. A sztori és a mellékszálak is nagyjából 17 óra alatt teljesíthetők. A FIFA 22 kikerülése talán senkinek nem fog nagyon fájni, az EA már áttért az EA Sports FC-re, sőt már készül a rivális is, az UFL. Ami a Sword and Fairy: Together Forevert illeti, ez egy kínai fejlesztésű RPG, ami 2021. október 15-én jelent meg. A játék a Sword and Fairy animációs sorozat része, a játék ennek az adaptációja. A cím mindennel együtt olyan 30-36 óra szórakozást nyújt.

Ha viszont június 30-is nagyon unatkozol és hosszú játékot szeretnél, akkor a Story of Seasons: Friends of Mineral Town lesz a neked való. A játék eredetileg 2003-ban jelent meg Nintendo Game Boy Advance-re, aminek a teljes remake-je érhető el még egy darabig a Game Pass-ban. Itt Mineral Town elbűvölő világával ismerkedünk meg, miközben a miközben gazdálkodnunk kell. Ebben a békés világban a játékosok növényeket termesztenek, állatokról gondoskodnak, és kapcsolatokat építenek a falusiakkal. Bár a sztori és a mellélküldetések elvégzése 81 órát is igénybe vehet, valójában akár több mint 200 órát is eltölthetünk benne, ha tényleg mindent kimaxolunk.

Ezt láttad?

Mi történne, ha hirtelen leállna a Föld forgása? – Túlélhetné az emberiség?

 

×