Meglehetősen ideggyilkos és roppant látványos belső nézetes játékadaptáció készül az elmúlt évek egyik legjobb horrorfilmjéből, a Hang nélkülből.


Bódi Dániel

2024.06.17. – Már nem kell sokat várni a szériává bővült Hang nélkül harmadik részére, a szörnyapokalipszis kirobbanását bemutató Hang nélkül: Első napra, amin június 27-től csinálhatjuk magunk össze a moziszékekben remegve. Az alkotók viszont nem elégszenek meg ezzel: a játékosokat is rémisztgetnék kicsit, így a Saber Interactive-val és a Stormind Games-szel közösen leleplezték végre a Hang nélkül játékadaptációját, ami az előzménytörténethez hasonlóan egy új sztorit mesél el.

A Quiet Place: The Road Ahead már jócskán a szörnyek inváziója után-közepén játszódik, ezért a filmek alapeleme lesz a fő játékmechanika, azaz a hangtalanság. Amit csak lehet, azt olyan zajtalanul kell tennünk, amennyire az lehetséges, máskülönben hamar a rémségek martalékává válik a fiatal hősnőnk, akinek emellett még a múltjával is meg kell küzdenie a túlélés érdekében. A sikeressége már a játékoson múlik, akit valószínűleg rommá fog stresszelni a játék, ami már az első, meglehetősen látványos előzetese alapján az atmoszférával fogja kifacsarni az idegszálainkat.

A pontos megjelenéséről még nem tudni, de nem sokat várnának a Hang nélkül: Első nap premierje után, ezért már idén játszhatunk majd vele Xbox Series-en, PS5-ön és PC-n (a Steamen – ahol már kívánságlistára is tehetjük).

Ezt is olvasd el:

Mi történne, ha hirtelen leállna a Föld forgása? – Túlélhetné az emberiség?

×