A Vertu egy exkluzív luxusmárka, ami most a 2024-es foci-Eb kapcsán érdekes akcióval állt elő. Gyakorlatilag ingyen adhatja az egyik milliós készülékét.

2024.06.17. – A Vertu egy exkluzív luxusmárka, ami az internet népe szerint kiváló minőségű és egyedi dizájnú okostelefonokat készít. A Vertu telefonokat luxus kategóriába tartozó felsőkategóriás anyagokból gyártják, mint például arany, gyémánt és bőr. Ezek a készülékek rendkívül limitált példányszámban kerülnek forgalomba.

A Vertu márka elkötelezett a luxus, a minőség és az egyediség iránt, termékei olyan egyéni stílust képviselnek, amelyek magas színvonalú kivitelezéssel párosulnak. A Vertu okostelefonok nemcsak a technológiailag fejlett jellemzőik miatt különlegesek, hanem azért is, mert a felhasznált anyagok és a kidolgozás is kiemelkedő szintű. Összességében a Vertu egy olyan márkát képvisel, amely a luxus és a kifinomultság szerelmeseinek szól, akik igénylik a különleges lehetőségeket a technológia területén. Épp ezért, amikor valaki arra szánja el magát, hogy Vertu telefont vásárol magának, jó mélyen a zsebébe kell nyúljon.

Ilyenre még nem nagyon volt példa!

Már most mondom, a Vertu és társai nem valók mindenkinek. Ezek a luxuskészülékek ugyanis a legtöbb esetben 1 millió forint fölött kezdődnek, a határ pedig a csillagos ég, pláne, ha valaki gyémántberakású okostelefont szeretne magának… A labdarúgó-Európa-bajnokságnak köszönhetően azonban most egy fokkal elérhetőbb lett az iVertu az emberek számára. A cég egyik bőrborítású telefonja, amihez egy ékszernek is beillő speciális fülhallgatót adnak, most csak 3410 dollár helyett 1810 dollárért szerezhető be. Azért nem mindegy, hogy 1,2 millió forintot kell-e kiadni egy luxuskészülékért, vagy annak a felét, körülbelül 650 ezer forintot. Utóbbi már majdnem a csúcskategóriás iPhone árazási szintjén van, így ha valaki mindig is akart magának egy luxustelefont, ennél jobb lehetősége nem igen lesz.

Sőt, most arra is lehetőség adódik, hogy mindez ingyen történjen meg!

Sokak nagy meglepetésére a Vertu ezúttal nem egy szerencsés, sorsoláson kihúzott nyertesnek állja a telefon teljes árát, hanem mindenkinek, aki mer nagyban fogadni. A június 30-ig vásárlók közül mindenki visszakapja a teljes összeget – feltéve, ha a foci-Eb-t az angolok nyerik meg.

vertu

A szóban forgó készülék és a luxus kiegészítője – Vertu

Ezt tudja a masina

A máskor már önmagában is egymillió forint fölé árazott iVertu 5G-s telefon egy 6,67 hüvelykes (OLED) képernyővel bíró, a Qualcomm Snapdragon 888 processzor mellett 12 GB RAM erejével működő készülék, mely 512 GB tárhelyet kínál. Hátlapján egy négyes kamerarendszer teljesít szolgálatot (64+64+5+2 megapixellel). Akkumulátorának kapacitása 4200 mAh-s, töltési sebessége maximum 55 Watt. Operációs rendszere a VertuOS. A platform érdekessége, hogy a beépített mesterséges intelligenciával „egykattintásos” módon lehet zenét, képet, akár digitálisan értékesíthető alkotást (NFT) generálni. – írja a HVG.

Csődről nem lehet majd beszélni, hiszen a szóban forgó bőborítású Vertu-szettből „csak” 1000 darabot fognak értékesíteni. Így tehát nem csak nagy vállalás ez, de még verseny is, hiszen a készlet véges. Cserébe ennél jobb lehetősége nem igazán lesz senkinek luxustelefonhoz jutni, hiszen a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság egyik legnagyobb esélyese Anglia, olyannyira, hogy az első mérkőzésüket már meg is nyerték Szerbia ellen.

Ezt olvastad már?

Apple: mostantól fizetni kell az eddig ingyenes kijelző-cseréért

×