Az ikonikus rajzfilm-sorozat jelenetei és zenéje különleges látványvilággal és nagyzenekarral lesz látható a Papp László Budapest Sportarénában.

2024.06.17. – Jó hírekkel érkeztünk azoknak, akik nagyon szeretik a Nickelodeon egyik legnépszerűbb sorozatát, az Avatar – The Last Airbender-t (Avatár – Aang legendája). A kultikussá vált sorozat nem is olyan rég kapott egy Netflix élőszereplős adaptációt, ami a rajongók szerint nem is lett olyan rossz, legalábbis nem annyira, mint a 2010-es M. Night Shyamalan-féle változat. A Netflix sorozata a IMDB-n például több mint 7 pontot kapott a 10-ből. Aki viszont még mindig jobban szereti az eredeti sorozatot, és annak zenéjét, annak nagyon jó hírünk van.

Az Avatar – The Last Airbender koncertsorozat Budapestre látogat

A Krokodil Rock 2025. március 9-én a Budapest Arénában mutatja be a Nickelodeon kultikus produkcióját, az Avatar – The Last Airbender-t (Az utolsó léghajlító), mely mind a gyerekeknek, mind a felnőtteknek pompás szórakozást kínál – olvasható a Facebook esemény leírásánál. A szervező Eventim szerint az anime-koncert japán és angol közreműködőkkel Amerikából indult el.

„A Golden Gate Színház (San Francisco) és a Kings Színház (New York) voltak az első helyszínek, majd Európában a londoni Festival Hallban mutatták be, zsúfolt ház előtt. Zenéből, videókból, multimédia vetítésekből, lézer-és fénytechnikai effektekből élő szereplőkkel áll össze ez a fantasztikus, különleges látványvilágú produkció. Az előadás alapja Jeremy Zuckerman Emmy díjas zenéje, ami egy exkluzív, még soha nem hallott élmény a rajongóknak. Egy 14 tagú zenekar élő előadása segít a megálmodott világ tolmácsolásában. A műsor kétrészes. Az első rész 1 óra 25 perc, majd a szünet után egy 45 perces második rész következik. A Variety magazin harangozta be először a 100 előadásos világturnét és rögtön nagy jelentőségű előadás sorozatnak minősítették.”

 

Bár a koncert csak jövőre, 2025. március 9-én lesz látható, már most elindult rá a jegyértékesítés az Eventim oldalán. Te ott leszel?

Ezt láttad?

A 10 legidiótább magyar filmcím fordítás #2

×