Ha a horror, az akció, a lopakodás és a lövöldözés a te és a haverjaid terepe, akkor erre az akcióra mindenképp nézzetek rá!

2024.06.17. – Ha rendszeres olvasónk vagy és nagyon sietsz, akkor még teljesen ingyen is kipróbálhatod az egyik legjobb kooperatív horror shootert, ami elérhető PC-re a Steamen. A GTFO, aminek nagyon pozitív értékelése van, éppen túl van egy ingyenes hétvégén, ami 2024.06.17-én, hétfőn még este 18 óráig elérhető. Ha azonban lemaradtál az ingyenes hétvégéről és tetszik a játék, akkor van egy jó hírünk. Még néhány napig féláron húzható be.

GTFO

Ha nagyon kemény lövöldözős akcióra vágysz, amiben másokkal közösen kell túlélni, és a horror sem áll távol tőletek, akkor ez a játék nagyon jó választás. A GTFO a tökéletes kooperatív játék arra, hogy teszteld, mennyire bízol igazán a barátaidban egy élet-halál szituációban. Egy titokzatos komplexumon kell áthaladni, majd menet közben eszközöket és erőforrásokat kell találnotok a túléléshez. Az egyetlen probléma, hogy rengeteg olyan lény van, ami egy szempillantás alatt véget vethet az életednek. A játékban mindenkinek meglesz a maga szerepe, szóval meghatározható, hogy kinek milyen felszerelése és fegyvere van. Aztán el kell osonni a hibernált ellenségek mellett, de sajnos egy ponton felébrednek, és ekkor lesz hangos a játék. Gondolj úgy rá, mint a Left 4 Dead hordáira, csak kicsit durvábban.

Akció

A tavaly decemberben megjelent Rundown 8.0 frissítéssel az összes expedíció elérhető, szóval több mint 80 pályát játszhatsz végig a csapatoddal. A GTFO tehát június 17., 18 óráig ingyen is játszható, utána pedig egészen június 27-ig 50%-os kedvezménnyel lehet a tiéd a Steamen. Vagyis 40 euró helyett 20 euróba kerül, ami kb. 8 ezer forint.

A GTFO fejlesztői egyébként már készítik következő játékukat. A Den of Wolves egyelőre nem kapott megjelenési dátumot, de ez is egy nagyon erős kooperatív shooter lesz, ami a horrort sci-fi thriller környezetre cseréli.

Ezt láttad?

Minden idők egyik legjobb videojátékos jelenete majdnem kimaradt az Alan Wake 2-ből

×