Hamarosan megjelenik a World of Warcraft legújabb kiegészítője, a The War Within, amiben egy új, Story Mode nevű nehézségi fokozat is bemutatkozik.

2024.06.17. – Próbálkozhat bármivel a Blizzard, valószínűleg a cég végezetéig a World of Warcraft (WoW) lesz a legsikeresebb és legismertebb címük. Az MMO kategória koronázatlan királya jelenleg másodvirágzását éli a Classic szervereknek köszönhetően, ahol az emberek lényegében újra átélhetik azt, amit az elmúlt 20 évben a „Retailen” csináltak. A Blizzard fogta magát és nulláról elkezdte ismét élesíteni a WoW különféle kiegészítőit, kezdték ezt a vanillával, majd pedig jöttek szépen sorban a The Burning Crusade, a The Wrath of the Lich King, s most már a Cataclysm kiegészítők. Ebből a sormintából kikövetkeztethető, hogy valószínűleg folytatni fogja a Blizzard a Retail sorrendet, mondjuk reméljük, hogy a Shadowlands előtt megállnak majd…

warcraft

Persze az „éles” szervereken sem állt le az élet, jelenleg is pörög egy új, érdekes esemény, a Mists of Pandaria Remix, ami a pandarenes kiegészítő teljes egészét jelenti, felturbózott karakterekkel és Dragonflight kasztokkal. Ez a játékmód abszolút azért született, hogy az emberek hátradőlhessenek a székükben, felelevenítsenek mindent, amit a Mists of Pandaria kiegészítő anno kínált, s közben kozmetikai tárgyakat farmoljanak. Nem mellesleg pedig kiváló előszobája a Remix az augusztus végén megjelenő The War Withinhez, ugyanis a limitált játékmódban pillanatok alatt fel lehet húzni max szintre második, harmadik, negyedik (és így tovább) karaktereket. Az új kiegészítő Warband funkciója pedig ezt a Warcraft sokszínűséget csak még tovább fogja támogatni. Érdemes tehát belevágni!

Lehet ebben több is

Attól sem kell tartani, ha az embert nem mozgatják meg a játszható karakterek tömege. A The War Within egy új, Story Mode nevezetű nehézségi fokozatot is be fog vezetni, ami határozottan azoknak készült, akik csak a játék története miatt szelik a szervereket. Szeretik Azeroth világát, a benne élő karaktereket és megőrülnek azért, hogy még többet kapjanak a világból és annak történetéből.

A Story Mode emészthetővé és gyorsan lepörgethetővé teszi a Raideket, amik máskülönben sokakat frusztrálhatnak. Nem való mindenkinek a nagycsapatos, taktikus hentelés, pláne nem úgy, hogy ha csak heti egy-két óra áll rendelkezésre játékra. A Story Mode fokozat mindent elérhetővé fog tenni a játékosoknak, minimális energiabefektetésért. (Sőt még Looking for Raid formában is elérhető lesz!) Természetesen az innen megszerezhető tárgyak és egyéb felszerelések nem fogják tudni felvenni a versenyt a Mythic-szintű gearrel, de gondolom ez senkit sem lep meg. Azokat pedig, akik a Story Mode fokozatot fogják választani, valószínűleg nem is fogja zavarni mindez.

warcraft

Ha pedig a játékosok szeretik az új lehetőséget, a Blizzard most azt fontolgatja, hogy kiterjesztik a Story Mode lehetőségeit a korábbi kiegészítők tartalmaira is. Ez az opció akár az új játékosoknak is segíthet abban, hogy játékba rázódjanak és felzárkózzanak a történettel. Még nem tudni, hogy pontosan milyen formában terjesztené ki az új lehetőséget a Blizzard, hiszen nem feltétlenül a Raidek nehézsége tette kaotikussá az újak számára a WoW-ot, hanem a temérdek szerteágazó küldetésszál és az összekuszált kiegészítő-idővonalak.

Persze ettől még megsüvegelendő, amit mostanában a World of Warcraft-tal tesz a Blizzard, mindenképpen jó az irány!

Ezt olvastad már?

Így pörög Budapest tömegközlekedése egy nap – Animáción az összes jármű

×