Nyugalom, valójában ugyanaz a színész alakítja a The Boys karakterét, mint eddig, csak újonnan nincs szakálla és fogyott egy kicsit.


Bódi Dániel

2024.06.16. – Megvannak azok a babavideók, amik végén azon nevetünk, hogy a pár hónapos, maximum egyéves gyerkőc nem ismeri fel az egykoron szakállas apját borotválkozás után? Most pont ez történt a napokban, csak felnőtt emberekkel, akik a Google-keresést még hírből sem ismerik: sokan ugyanis azt hitték, hogy lecserélték az új évaddal frissen debütált The Boys egyik szereplőjét, MM-et alakító színészt.

A félreértés a szakálltalanságból ered: a 4. évad egyre fontosabb karakterré váló MM-je ugyanis első ránézésre még csak nem is hasonlít régi önmagára, pláne, hogy 3 évadon keresztül fazonra nyírt, dús arcszőrzettel vadászta a szupikat, most meg épp csak van egy kis Zorro-bajsza. Az is feltűnő, hogy az új MM kisebb lett, kevésbé nagydarab és izmos, mint volt, ami a korábbi évadokban elég meghatározó jellemzője volt.

Emiatt pedig jóval többen a kelleténél, rengetegen azt hitték, hogy az Amazon valamiért szépen csendben leváltotta Laz Alonsót. Jó hír, hogy erről szó sincs, ez az MM, az az MM.

Az új és a régi MM

Valójában csak arról van szó, hogy Alonso életmódot váltott: a 3. évad forgatása után elvégeztetett egy DNS-tesztet, amiből képet kapott a szervezetének működéséről, majd ez alapján életmódot váltott. A megváltozott táplálkozás miatt pedig elég sokat fogyott, de igazából pont ez volt a cél. Ha pedig már lúd, akkor legyen kövér: MM szakállától is megvált. A kettő amúgy jelentős külső fizikai változás együttesen pedig egy teljesen más ember hatását keltheti, így, aki nem néz külön utána, vagy nem követi a Alonsót a közösségi médiában, az könnyen azt hiheti, hogy újraválogatták a karaktert.

A legjobb azonban, hogy MM saját személyes történetébe is beleírták a fogyását: az első rész egyik jelenetében láthattunk az asztalán egy kényszerbetegségről szóló könyvet. MM tehát elkezdett foglalkozni a problémáival, és valószínűleg épp ezért sem nagyon láthatjuk már őt enni sem, mivel az is a kényszerességének része volt. Persze az a fajta stressz sem segít sokat, amit az önmagukat félistennek gondoló szupik levadászása okoz.

Külön érdekesség, hogy amikor Alonso az életmódváltásáról beszélt, még volt szakálla, és annak ellenére is abszolút felismerhető, hogy amúgy minimum 10 kilót leadott – ha nem többet. Szóval a szakáll tényleg sokat számít, ki-ki döntse el magának, hogy vele, vagy nélküle jobb.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🧿⚜️Laz Alonso ⚜️🧿 (@lazofficial) által megosztott bejegyzés

Ezt is olvasd el:

Hogyan ölik meg végre a nárcisztikus szociopata Homelandert?

×