A Kar98k és Superi 46 elemi erővel vette át a hatalmat a Call of Duty módjaiban. Úgy tűnik, hogy hamarosan vége a mókának.

2024.06.16. –  A Kar98k és a Superi 46 párosa a május 29-én megérkezett Call of Duty: Warzone és MW III Season 4 frissítésben debütált. Azt sejteni lehetett, hogy a Kar98k hamar a játékosok kedvence lehet, de az SMG sem panaszkodhat. Azóta mindkét fegyver a TOP 5-ben foglal helyet, egyértelműen a játék legjobb választásai. Nem véletlen, hogy néhányan már hipfire tüzelési módban is használják a Marksman Rifle kategóriás fegyvert. Sokan azonban úgy gondolják, hogy igencsak kijárna a fegyvernek egy combosabb gyengítés.

A Kar98k alapvetően is kellemes tulajdonságokkal rendelkezik, ám a kiegészítőket sem szabad elhanyagolni. A játékosok az elmúlt hetekben alaposan kitesztelték az újdonságot, ám könnyen lehet, hogy a Call of Duty: Warzone Season 4 későbbi szakaszaiban alakulhatnak még az ajánlott attachmentek. Az alábbi kiegészítőkkel érdemes tehát felszerelni az újdonságot:

  • Muzzle: Sonic Suppressor L
  • Barrel: Prazisionsgewehr 762 Long Barrel
  • Optic: SP-X 80 6.6x
  • Stock: No Stock
  • Ammunition: 7.92 High Grain Rounds

Igen ám, de ki tudja, meddig élvezhetjük a fegyver elképesztő erejét.

A fejlesztők már be is lengettek egy potenciális Call of Duty: MW III és Warzone nerfet

A Sledgehammer Games stúdiója felel a 2023-as éráért, így az ő fejlesztői fiókjaikat különösen érdemes lehet követni a közösségi oldalakon. Legyen szó Twitterről vagy Redditről, kifejezetten aktívan reagálnak a felmerült problémákra. Az elmúlt napokban elárulták, hogy a Kar98k gyengítése elkerülhetetlen. A jelenlegi állás szerint a Season 4 Reloaded frissítés hozhatja majd el a régóta várt nerfet. Modern Warfare III esetében biztosan, de elég nagy az esély a Warzone gyengítésre is a jelenlegi állapotok alapján. Ahogy az lenni szokott, a közösség ismét két részre szakadt. A fejlesztők azonban a statisztikák szerint döntenek, a számok sosem hazudnak. Éppen ezért érdemes lehet kihasználni a fegyverben szunnyadó erőt, míg a fejlesztők el nem veszik azt a játékosoktól.

Ezt olvastad már?

Minden idők egyik legjobb videojátékos jelenete majdnem kimaradt az Alan Wake 2-ből

×