A horrorjáték adaptációja hamarosan a nagyvászonra költözhet, és összeállt a csapat, ami a mozinézőknek is megmutatja végre az Until Dawn világát.

Gábor János

2024.06.16. – A Screen Gems és a PlayStation Productions bejelentette, hogy kik játsszák az Until Dawn játékból készülő filmadaptáció főszerepeit. A filmet a félelmetes Lights Out és a mókás Shazam! direktora, David F. Sandberg rendezi. „A PlayStation Productionsnál mindig arra törekszünk, hogy kreatív és hiteles módon adaptáljuk a rajongóink által felkapott játékokat” – idézi a Deadline Asad Qizilbash-t, a PlayStation Productions termékmenedzserét. „A Screen Gems mellé fantasztikus új szereplőgárdát állítottunk – ők csak tovább erősítik a kiváló filmes csapatot és a víziót az adaptációról. Izgatottan várjuk, hogy hamarosan többet is megoszthassunk a filmről.”

A történet részleteit egyelőre titokban tartják, de a horrorjáték ugyebár nyolc barátról szól, akik egy távoli hegyi pihenőhelyen rekednek

és rájönnek, hogy nincsenek egyedül. Félelemtől szorongva, feszültséggel telve kell szembenézniük a kihívásokkal, ha mindannyian túl akarják élni az éjszakát. A nyolc barátból négy van meg – de lehet, hogy nem is lesznek többen, hiszen nem feltétlenül kell / érdemes ugyanazt a sztorit feldolgozni a film- és sorozatadaptációkban, ami a játékot is mozgásban tartja.

Ők az Until Dawn film most bejelentett főszereplői

Ella Rubin jelenleg az Anne Hathaway oldalán játszik a Prime Video A rólad alkotott kép című sorozatában, ami nagy siker a streaming szolgáltatónál. Rubin szerepel a Palme d’Or-nyertes Anora és a Netflix készülő, A félelem utcája: Bálkirálynők című filmjében. Legutóbb az Apple TV+ A leveghő urai című minisorozatában láthattad.

 

Michael Cimino legismertebb szerepe a Hulu szolgáltató (nálunk a Disney+-on látható) Szeretettel, Victor című sorozatának Victorja. Jelenleg a Prime Video Motorheads című drámájának főszerepén dolgozik, de szerepelt a Netflix sikersorozatában, az Én még sohasem…-ben, valamint a Netflix eredeti vígjátékában, A végzős évben és a New Line Cinema Annabelle Comes Home című filmjében, amelyhez dalt is írt és adott elő.

 

Ji-young Yoo-t nemrégiben Gotham TV díjra jelölték a Prime Video hatrészes Máshon című minisorozatában nyújtott alakításáért, amelyet Lulu Wang író-rendező készített. Yoo 2023-ban a Smoking Tigers című coming-of-age drámában is játszott, a következő filmje őedig a Freaky Tales lesz, amiben Pedro Pascal oldalán láthatod majd.

 

Odessa A’zionnal mostanában a Torta extrákkal című filmben találkozhattál, amiért dicsérő kritikákat kapott, és nemrég fejezte be a She Rides Shotgun forgatását, amiben Taron Egertonnal játszott.

Ezt is olvasd el:

Mozinak hiszi magát a Netflix – 7 szuperszórakoztató film, ami júniusban jön

×