A Warzone legutóbbi, nagy frissítése körülbelül 3 hete érkezett. Ennek ellenére bizony továbbra is meglehetősen hullámzik a meta.

2024.06.16. – Ahogy azt sejteni lehetett, a Warzone Season 4 sem érkezett nerfek és buffok nélkül. Ezek már lassan 3 hete aktivizálódtak, a meta azonban továbbra sem akar beállni. A játékosok folyamatosan keresik az egyre jobb fegyvereket. Az magabiztosan kijelenthető, hogy a Kar98k és Superi 46 párosa igencsak betalált a frissítéseket követően. Nem titok, hogy hamarosan nerf várhat az ikonikus Marksman Rifle fegyverre, ezt már maguk a fejlesztők is megerősítették. Szerencsére az SMG és a Marksman Rifle kategórián kívül is van élet, akkor is, ha a két említett kategória egyébként szinte minden távolságot lefed.

A Modern Warfare II fegyverek egyre erősebbek Warzone-ban, ám továbbra is a MW III éra fegyverei közül érdemes inkább válogatni. Szerencsére erre végtelen lehetőségük van a játékosoknak, hiszen rengeteg jobbnál jobb választást hozott már el az első nap a 2023-as cím. Az elmúlt napokban a tartalomgyártók és szakértők tovább elemezték a repertoárt, az egyik AR toronymagasan ki is emelkedik a mezőnyből.

Ez a Warzone AR szinte nulla visszarúgással rendelkezik

IceManIsaac igazi veteránnak számít a Warzone tartalomgyártók között, így bizony érdemes lehet adni a szavára. Az elmúlt napok tesztjei alapján az MTZ-556 több szinten is kimagaslott a mezőnyből. A fegyver a megfelelő kiegészítők alkalmazásával gyakorlatilag lézerként piríthatja az ellenfeleinket, egy jobb játékos kezében egy 40+ öléses meccs sem elképzelhetetlen.

Az MTZ-556 alapvetően elég erős vízszintes visszarúgással rendelkezik, ám a Wrathguard Compensator és Bruen Heavy Support Grip kiegészítők segítségével pillanatok alatt megzabolázható a fegyver. A Compensator nem csak 28%-kal csökkenti a visszarúgást, ám csökkenti a lövedékek gyorsaságát és a damage range-et is. Szerencsére ezeket a negatív tulajdonságokat pillanatok alatt kiegyensúlyozhatjuk, ha 5.56 NATO High Grain Rounds lőszerek mellett tesszük le a voksot. Szintén remek választás lehet a visszarúgás kezelésére a MTZ Marauder Stock. A fenti négyest pedig érdemes lehet megfűszerezni egy 50 Round Drum tárral, így akár teljes csapatokat is eltüntethetünk a Warzone szerverről.

Ezt olvastad már?

Minden idők egyik legjobb videojátékos jelenete majdnem kimaradt az Alan Wake 2-ből

×