Nem hivatalos, de teljesen reális megjelenési dátumot osztott meg egy bennfentes forrás – nem csak a Gears of War, hanem a Fable kapcsán is.

Gábor János

2024.06.15. – A The Verge bennfentes újságírója, Tom Warren a Redditen osztotta meg, hogy megbízható forrásai szerint a Microsoft 2025-ös megjelenési dátumot célzott meg az újonnan, a Summer Games Festen bejelentett Gears of War: E-Day számára. Bár az nem teljesen tisztázott, hogy a hónapok óta keringő pletykában szereplő időintervallum még mindig érvényes-e, van benne ráció, viszont fontos leszögezni, hogy ezt az értesülést a Microsoft egyelőre nem erősítette meg, szóval a hivatalos közleményig ne vegyél rá mérget!

Erről szól az új Gears of War

Az új fővonalas Gears of War egy eredettörténetet mesél el, nevezetesen a Locust invázióját az ún. Emergence Day folyamán. A játék a sorozat eredeti főszereplőinek, Marcus Fenixnek és Dom Santiagónak a fiatalabb verzióit követi, amint felveszik a kesztyűt a hódító haderővel szemben.

 

„A Microsoft az E-Day esetében sem dátumot, sem időintervallumot nem adott meg, de néhány hónappal ezelőtt úgy hallottam, hogy 2025-ös megjelenést célzott meg – megelőzve még a Fable-t is. Ez mostanra persze megváltozhatott” – hagyja meg a feltételes módot Warren, hozzátéve: „akárhogy is,

nem hiszem, hogy túl sokáig kell várnunk arra, hogy lássuk, a Gears mennyire tudja felpörgetni az Xbox Series X|S konzolok forgalmát”.

A The Verge szerzőjének forrásai szerint a Microsoft jelenleg 2025 októbere és decembere közötti megjelenést tervez az RPG számára.

Ezt se hagyd ki:

Most mondd, hogy nem álommeló: így telik egy játékillusztrátor egy napja

×