Ennyiért már tényleg kihagyhatatlan a három sikerjátékot tartalmazó bundle, amiben a kedvenc Disney mesehőseid világában harcolhatsz.

Gábor János

2024.06.14. – Most egy csomagban bezsákolható PC-re a Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX, a Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue és a Kingdom Hearts III + Re Mind. A különleges ajánlat keretében az egész pakk 31 százalékkal olcsóbb a Steamen, vagyis, számszerűsítve arról van szó, hogy

eredeti áron és külön-külön közel 70.000 forintba kerülő három cím most kevesebb mint 28 ezer forintnyi euiróért lehet a tiéd.

A trilógia mindegyik címe egyedi játékmenettel, lenyűgöző grafikával és felejthetetlen történettel vár. Ha szereted a Disney-t, a kalandokat és a varázslatot, akkor ne hagyd ki ezt a játéksorozatot, pláne nem ennyiért! Az epikus kaland tele van Disney mesehősökkel, ikonikus karakterekkel, sok-sok kardpárbajjal és varázslattal, meg olyan helyszínekkel, amelyeket gyerekkorod nagy meséiben, például az Oroszlánkirályban vagy az Aladdinban láttál.

Harcolj a kedvenc Disney hőseiddel!

A játékokban a Disney-klasszikusok ikonikus karaktereit, többek között Mickey egeret, Goofyt, Donald kacsát hívhatod csatába a saját oldaladon, és ha a fő küldetések mellett lazítanál is kicsit, akkor ott egy csomó minijátékban is részt vehetsz.

A Kingdom Hearts Integrum Masterpiece bundle most csupán 68,99 euróért vihető a Steamen, és van időd átgondolni, hogy megér-e neked ennyit (mindenkinek megér), hiszen július 11-ig él az akció.

Ezt se hagyd ki:

Ha bejött a SnowRunner: 8 szimulátor, amiben dagaszthatod a sarat

×