Ingyenes letöltéssel, örökbe a tiéd egy édesszájúakat kifektető logikai játék, amit multiban is tolhatsz, és ajándékba kapsz egy rakás bónuszt.

Gábor János

2024.06.14. – Megosztotta az Epic Games Store, hogy milyen ajándékokkal készül neked a következő heti free game kampányra. A kínálat ezúttal inkább cuki, mint lehengerlő, de nem hagynánk ki a helyedben, már csak azért sem, mert egy mulatságos, egyben stresszcsökkentő cím lesz ingyenes, meg egy csomó bónusz is, a Rumble Clubhoz.

Freshly Frosted

A Freshly Frosted egy 2022-ben megjelent, izgalmas kirakósjáték, amely a cukorkák és fánkok varázslatos világába visz. A feladatod az, hogy különböző alakú fánkokat helyezz el egy szállítószalagon, ezáltal különböző kihívásokat teljesíts és pontokat szerezz. A játékmenetet pasztellszínek, helyes animációk és dallamos zene jellemzi, és az egész kellemes, nyugodt hangulatot teremt. A szintvariációk bőségesek, így minden játékos talál magának megfelelő kihívást. A hamarosan egy hétig ingyenes Freshly Frosted több játékmódot is kínál, így egyedül vagy barátokkal is élvezheted.

Rumble Club – Free Game of the Week Bonus

Szeretsz nevetni és más vicces karaktereket püfölni? Imádod a multiplayert, de unod a komolykodást? Akkor a Rumble Club tökéletes választás: ez a 2024-ben megjelent, mókás tömegverekedés garantáltan órákon át leköt, de vigyázz, simán függőséget okoz! Játssz szólóban, csapatban, battle royal módban, és szerezz vicces tárgyakat, skineket és mindenféle kiegészítőket a bunyóhoz! Ez utóbbiban segít az Epic ajándéka, mert az ingyen játékhoz amúgy valódi pénzért kapható bónuszokat, 200 gemet és 1000 aranyat ad.

 

A Freshly Frostedért 2760 forintot nem kell majd kifizetni, míg a Rumble Club bónuszok szintén ingyenesek lesznek az Epic Games Store-ban, június 20-a este öttől egy teljes héten át.

Ezt se hagyd ki:

Irány a jogsi! – 7 autószimulátor, ami segíthet megtanulni vezetni

×