Csábító játékot hirdetett a PlayStation Magyarország: a Day of Play levezetéseként nagyon egyszerűen zsebelhetsz be PS Plus előfizetést.

Gábor János

2024.06.14. – „Lemaradtál a Days of Play Ajánlatairól? Ne Csüggedj, Itt Egy Második Esély!” – írja a PlayStation Magyarország, amely játékra hívja a hazai gamereket, és nagyvonalúan 12 hónapos PS Plus Premium előfizetéseket sorsol ki, egyenként 54 ezer forint értékben. Nem lesz nehéz dolgod, ha pályáznál.

Hogyan vehetsz részt PlayStation játékán?

Nincs más dolgod, mint kommentben megírni a játék Facebook-bejegyzése alatt, hogy melyik az az öt játék a PlayStation Plus Játékkatalógus kínálatában, amit a legjobban szeretsz. Ennyi. És az se baj, ha csípőből nem jut eszedbe öt cím – mert itt gyorsan átfuthatod, hogy jelenleg mi szerepel a felhozatalban.

A játéknak három szerencsés nyertese lesz, akik egy-egy, 54.000 forintos PS Plus előfizetést kapnak ajándékba.

A PlayStation Plus Premium előfizetéssel hozzáférhetsz rengeteg exkluzív tartalomhoz, online multiplayer játékhoz és különleges ajánlathoz. Játszhatsz továbbá érkező címek próba verzióival vagy akár felhőalapú streameléssel is mehet a játék. Tudj meg többet a Premium csomagról itt, és pályázz egy kommenttel, hogy egy évre díjmentesen megkapd, itt! Sokáig ne szöszölj: június 17-e 16 óra a határidő, utána már sorsolják is az ajándékokat. Játékszabályok itt.

Aztán nehogy túlzásba ess:

Ilyen jó és rossz hatással lehet a szervezetedre a videojáték

×