A Knightfall: A Daring Journey a Steam egyik legújabb, ingyenesen tölthető játéka. Korábban pénzért adták, de a modellváltás még jót is tehet.

2024.06.14. – Nincs is annál jobb, mint amikor egy játékot ingyenesen kínál egy kiadó. Persze a mai világban már egyre több ilyen jellegű címmel találkozni, ezek az úgynevezett freemium játékok. Szinte mindenre lehetőségünk van ingyen és bérmentve, annyi különbséggel, hogy ha valami komolyabb dologra vágyunk, azért fizetnünk kell. Valamint előfordulhat, hogy a gyorsabb előrehaladás érdekében is van lehetőségünk pénzért bónuszokat kapni, de ugye ezek is opcionális csomagok. Az Epic Games ingyenes játékai egy fokkal jobbak, hiszen ott jó eséllyel teljes játékokat kapunk, átmenetileg ingyenesen. Aztán ott vannak azok a címek, amik úgy ingyenesek, hogy játszani korlátlanul lehet velük, de tartalom terén meg van kötve a kezünk.

A Riot Games League of Legends-e, vagy Valorant-ja pontosan ilyen. Szabadon játszhatunk, de ha szépen akarunk közben kinézni, az már pénzbe kerül. A furcsa indie játékok szerelmesei most a Steam-nek inthetnek oda örömükben, ugyanis egy kiválónak tűnő cím a műfajban éppen teljesen ingyen tölthető.

Lovagi lövöldét valakinek?

Sok más ingyenes játéktól eltérően, nincs időkorlát arra vonatkozóan, hogy a Steam-felhasználók meddig igényelhetik ingyenesen a Knightfall: A Daring Journey-t. A fejlesztők úgy döntöttek ugyanis, hogy június 18-tól határozatlan időre ingyenessé teszik a játékot, mert a játék szerverei nem eléggé népesek ahhoz, hogy az emberek valóban játszani tudjanak vele. Mondhatjuk tehát, hogy a papíron jónak tűnő játék sosem tudta eddig elérni a potenciálját, ugyanis nem voltak elegen azok, akik játszottak volna vele. A felhasználók frusztrációját a hosszú matchmaking sorok váltották ki, az új ingyenes modellel viszont remélhetőleg ez orvoslásra kerül.

ingyenes

Azok viszont, akik a közelmúltban megvásárolták a játékot, lehet, hogy hoppon fognak maradni. A fejlesztők arra kérték az érintetteket, hogy próbálják meg refundolni a címet a Steam-en keresztül. Itt viszont az a baj, hogy ha túl soka játszott a játékkal az illető, a platform elutasíthatja ezt a kérelmet. Ha két óránál kevesebb időt futott a Knightfall, a pénzvisszatérítésnek nem lehet akadálya.

A Knightfall egy jópofa PvP Battle Royale móka, amiben lovagok lőfegyverekkel feszülnek egymásnak. Mindenképpen érdemes adni neki egy esélyt, pláne így, hogy immáron ingyenes.

Ezt olvastad már?

Durranhat a pezsgő: Már készül a Sárkányok háza 3. évada

×