Megérkezett a FF14 DLC premierjét megelőző utolsó trailer, amiben vadiúj mesterségek, egy új faj és egy teljesen friss küldetés vár rád.

Gábor János

2024.06.14. – A Square Enix végre közzétette a Final Fantasy XIV: Dawntrail utolsó trailerét. A pár héten belül megjelenő, ötödik FF14 kiegészítő már a 7.0-s verziószámra emeli a játékot, és bemutatja többek között Tural kontinensét, tartalmaz két vadonatúj foglalkozást (Viper és Pictomancer), valamint egy korábban nem játszható, új fajt (női Hrothgar), sőt, tartalmaz egy jó combos grafikai frissítést is.

Erről szól az új DLC sztorija

Miután legyőzte a Végső Napok kétségbeesését, a Fény Harcosa minden harcostársa újra a saját útját járja. Egészen addig, amíg a sors úgy nem hozza, hogy újra egyesülniük kell egy küldetés erejéig, egy másik világban, ráadásul most

egy váratlan kérés érkezik, ami nyugatra, a távoli Tural kontinensére szólítja őket.

A Dawntrail során a kalandok helyszíne a nyugati Tural kontinensére helyeződik át. Ezen a földön, ahonnan az arany város legendája ered, hamarosan megtartják az utódlási szertartást, és lehet, hogy a te közreműködésed dönti el, ki lesz a következő uralkodó Tuliyollal sokszínű népei felett. Nézd meg az utolsó előzetest:

 

A Final Fantasy XIV: Dawntrail július 2-án válik elérhetővé azoknak, akik befejezték az alapjátékot. A látványos DLC új partok felé sodorja a játékosokat, PS4, PS5, Xbox Series X|S, PC és Mac platformokon. Itt játszhatsz a próbaverzióval, előrendelni meg itt tudod, 17 ezer forint körüli árakon.

Ezt is olvasd el:

Ha igazán kemény vagy, ezt a 7 izzasztó gyúrós játékot ismerned kell

×