Az HBO és a Max egyik legsikeresebb sorozata mind a mai napig a Trónok harca, nem csoda hát, hogy állandóan potenciális spin-offokat terveznek hozzá.

2024.06.13. – A „Ten Thousand Ships” (Tízezer hajó) a George R.R. Martin által teremtett Westeros és Essos világában játszódó újabb projekt, amin mint kiderült, ismét dolgozhat az HBO. Korábban arról volt szó, hogy elkaszálták, de most úgy tűnik, mégis lehet szó egy potenciális újrakezdésről.

Egy keddi blogbejegyzésben a szerző és producer elmondta, hogy Eboni Booth „új piloton dolgozik” a Ten Thousand Ships sorozathoz. Az HBO hivatalosan még nem kommentálta, hogy a sorozaton tényleg dolgoznának-e ismét. Ettől függetlenül a westerosi világ rajongói most megint bizakodhatnak.

Jöhetnek a hajók!

A történet csak az egyik a számos Game of Thrones spin-off közül, amelyeket a Trónok harca sorozat hatalmas sikere után jelentettek be. A Ten Thousand Ships története visszarepít minket az időben, több ezer évvel az eredeti sorozat eseményei elé, hogy egy újabb nagyszabású történetet meséljen el. A történet középpontjában Nymeria, a legendás harcos királynő állhat majd, aki a Rhoyne folyó mentén fekvő Rhoynar népének vezetője volt. A sorozat a Rhoynar pusztulása után játszódik, amikor Nymeria elvezeti népét Dorne földjére, hogy új otthont találjanak. Az utazás során a királynő és népe tízezer hajón kel át a tengeren, hogy elmeneküljenek a Valyriai Birodalom elől (innen a cím), amely elpusztította hazájukat. A bátorságról, kitartás és túlélés története ez, miközben Nymeria megpróbálja egyesíteni népét és új életet kezdeni a vad és veszélyes Dorne-ban.

hbo

A Trónok harca (Game of Thrones) az HBO egyik legsikeresebb és legnépszerűbb sorozata, ami 2011 és 2019 között futott a streaming oldalon. George R.R. Martin „A Song of Ice and Fire” könyvsorozata alapján készült, lenyűgöző látványvilágával, összetett karaktereivel és váratlan fordulataival meghódította a nézők szívét. A sorozat több mint 50 Primetime Emmy-díjat nyert, köztük a legjobb drámai sorozat díját is, pillanatok alatt globális kulturális jelenséggé vált. A Trónok harca nemcsak a televíziós drámák mércéjét emelte új szintre, hanem jelentős hatást gyakorolt a popkultúrára is, milliókat inspirálva szerte a világon. Az első spin-off, a Sárkányok házának második évada pont ezen a héten debütál a Maxon.

Ezt olvastad már?

Ha szoktál PS5-ön a spanokkal játszani, ennek az újdonságnak örülni fogsz

×