Erős kiárusítás van jelenleg a Dead by Daylight kiadásaira, így az alapjátékot most különösen jó áron húzhatod be PC-re, a Steamen.

2024.06.13. – Bár szerintem alapból mindenki szereti a bulikat, de ha ez egy olyan buli, ahol gyilkosok vadásznak rád, és egy sor labirintuson keresztül kell kiutat találni a horrorból, akkor megértem, ha nem szereted őket. Ha viszont mindez egy feszültséggel teli, szórakoztató, és ismert franchise-ok gonoszait felvonultató videojátékban történik, akkor rögtön más a helyzet. Valami ilyesmit kínál a multiplayer Dead by Daylight, ami a közelgő évforduló előtt kapott egy-egy leárazást, amik közül az alapjáték ára igen kedvező lett.

Dead by Daylight akció

A Dead by Daylightban az a jó, hogy mindig történik valami. Az elmúlt hónapokban a horrorjáték kapott egy vadonatúj Dungeons and Dragons gyilkost és pár új túlélőt, új pályákat és még rengeteg mást. Mindig jön egy új fejezet, hogy a meta folyamatosan változzon, és mindig van valami újdonság benne. Az év legnagyobb eseménye a játék évfordulója, ami pont ma, június 13-án, csütörtökön kezdődik. A 8. évfordulós event ráadásul szintén egy rakás újdonságot hoz, szóval ha valamiért PC-re nincs meg a játék, akkor figyelj.

Közvetlenül az évfordulós esemény kezdete előtt a fejlesztő Behaviour Interactive kiárusítást indított a Dead by Daylight-ra. Jelenleg 60%-ot spórolhatsz az alapjátékon, de más csomagok és DLC-k is olcsóbbak lettek.

  • Dead by Daylight alapjáték -60% – 19,99 euró helyett 7,99 euró (ez kb. 3000 forint)
  • Gold Edition -42% – 46,07 euró
  • Resident Evil: Collaboration Bundle -49% – 22,53 euró

A DBD akció június 17-ig érvényes, szóval igazából a héten van időd eldönteni, hogy kell-e. Ha igen, akkor irány a Steam.

Ezt láttad?

Máris kipróbálnád az iOS 18 újdonságait? – Így telepítheted fel a bétát

×