A Sniperek mindig is fontos szerepet töltöttek be a Call of Duty játékok és játékosok életében. Úgy tűnik, hogy ezúttal sem kell félni.

2024.06.13. – A Call of Duty: Modern Warfare II megjelenése meglehetősen felborzolja a kedélyeket a Warzone kliensben is. A fejlesztők akkor úgy döntöttek, hogy egyik Sniper sem ölhet egy lövésből. A közösség szerint akkoriban a játék egyik lényeges mechanikáját csorbította így a fejlesztői gárda. Egy kisebb tábor természetesen örült ennek, hiszen nem titok, hogy néha idegesítő lehet azonnal meghalni a harcmezőn. Az in-game statisztikák végül meggyőzték a programozókat, a Season 3-tól kezdődően több Sniper képes volt egyetlen ölésből leteríteni az ellenfeleket.

A Call of Duty rajongók ennek megfelelően meglehetősen félve várták a következő érát, mely 2023 decemberében startolt el. Szerencsére alaptalan volt az aggódás, hiszen a Modern Warfare III nem csak megtartotta az „egyhites”, régi Snipereket, de újakat is hozott helyettük. A Modern Warfare III és a Warzone Ranked módjaiban korlátozások vannak ezekre a fegyverekre, ám a publikus módokban gondtalanul élvezhetik a fegyverek erejét a játékosok. Remek kérdés volt azonban, hogy mit tartogathat a Call of Duty: Black Ops 6.

A Call of Duty: Black Ops 6 sem nerfeli a Snipereket

A legfrissebb információk alapján a 2024 októberében megérkező Black Ops 6 sem fog finomkodni a Snipereket illetően. A fejlesztők magabiztosan kijelentették, hogy a multiplayer módokban minden egyes Sniper egy lövésből öl, ráadásul a szöveg alapján már a nyaklövés is végzetes lehet majd. A Warzone-t direktben nem érintették ebben az interjúban, ám nagy eséllyel az ingyenes kliensben is hasonló feltételeket szabhatnak majd a fejlesztők. Az augusztusi COD: Next esemény talán erre is választ adhat majd. A rajongók örömködve fogadták a hírt, nem is igen lehetett találkozni negatív hozzászólásokkal az ezzel kapcsolatos bejegyzések alatt. Úgy tűnik, hogy a MW II próbálkozás csúfosan kudarcba fulladt.

Ezt olvastad már?

Ha igazán kemény vagy, ezt a 7 izzasztó gyúrós játékot ismerned kell

×