A Warzone metája manapság akár heti szinten is változik. A fejlesztők jóval dinamikusabban reagálnak a visszajelzésekre az új érában.

2024.06.12. – A Warzone és Modern Warfare III éra teljesen más dinamikát vett fel, mint a korább korszakok. Míg régebben a fejlesztők viszonylag ritkán nyúltak hozzá az egyes fegyverekhez, addig manapság ennek ellenkezőjét tapasztalhatjuk. Gyakorlatilag heti szinten változhat a játék metája, sokkal gyorsabban reagálnak a történésekre a programozók. Ez valamilyen szinten remek hír, hiszen így több fegyver fordulhat meg a játékosok kezébe. Ám árnyoldalai is lehetnek, hiszen folyamatosan figyelni kell a statisztikákat és a javaslatokat, ha az élmezőnyből szeretnénk válogatni.

A Warzone fegyvereihez heti szintén érkeznek Aftermarket Partok, melyek szinte teljesen új tulajdonságokkal ruházzák fel azokat. Néha a fegyver alap változata nem indokolná a metába kerülést, ám egy-egy feloldott Conversion Kit segítségével pillanatok alatt a játékosok kedvence lehet. Legutóbb az M16 mutatta be, hogy mekkorát lehet menetelni, ha a fejlesztők egy ütős kiegészítőt szállítanak hozzá. Úgy tűnik, hogy most az egyik Season 2-es kedvenc fegyver is visszatérhet, köszönhetően az elmúlt napok változásainak.

Ismét remek választás lehet ez a Warzone Battle Rifle

Szerencsére a Warzone játékosoknak nem kell sötétben tapogatóznia. Rengeteg weboldal és tartalomgyártó elemzi az aktuális változásokat, újdonságokat. WhosImmortal több szinten is kiemelkedik a mezőnyből, gyakorlatilag a Warzone kezdeti időszaka óta megingathatatlan része a közösségnek. Ezúttal a leggyorsabb TTK-val rendelkező fegyvereket vizsgálta. Hamar kiderült, hogy a SOA Subverter a negyedik szezonban ismét új erővel törhet majd fel. Season 2-ben menetelt nagyot, ám Season 3-ban a nerfek hatására hamar eldobták a játékosok. Season 4-ben azonban ismét a legjobbak között lehet a statisztikák alapján, miközben a kezelhetőségére sem lehet panasz. Az alábbi kiegészítőkkel érdemes felruházni a fegyvert:

  • Underbarrel: Dozer-90 Long Barrel
  • Muzzle: Casus Brake L
  • Grip: Bruen Heavy Support Grip
  • Ammunation: 7.62x51mm High Grain Rounds
  • Magazine: 50 Round Drum

Egy próbát mindenképp megérhet a fegyver, nagy eséllyel váratlan gyengítésre sem kell készülni.

Ezt olvastad már?

Ha bejött a SnowRunner: 8 szimulátor, amiben dagaszthatod a sarat

×