A Call of Duty: Warzone fejlesztői nem ülnek a babérjaikon. A legutóbbi frissítés ismét beleszólhat a játék amúgy is dinamikus metájába.

2024.06.12. – A Warzone Season 4 május 29-én érkezett meg az éles szerverekre. A fejlesztők több újdonságot elsütöttek már az első órára is. A Kar98k és Superi 46 duója páros lábbal rúgta rá az ajtót a többi fegyverre, azóta is a legnépszerűbb választások a Warzone játékosok körében. Az Urzikstan hangsúlyos playlist is sok rajongó szívét megdobogtatja, de a kollaborációs eseményekből sincsen hiány. Ez pedig aztán csak tovább fokozódik június végével, amikor a „Reloaded” időszak is elkezdődhet.

A Warzone fejlesztői azonban szinte heti jelleggel jelentkeznek frissítésekkel. Ezek sok esetben kisebb hibákat javítanak, de manapság az sem szokatlan, hogy fegyver nerfeket, netán buffokat hoznak magukkal. A régi érában ezekkel leginkább csak a Reloaded és a szezont elstartoló csomagokban találkozhattunk. Az új korszak azonban jóval dinamikusabb reagálásokat tartogatott a fejlesztők részéről. Ezek azonban azzal járnak, hogy a meta is sokkal gyorsabban változhat, mint azt korábban megszokhattuk. A legutóbbi, június 11-én este élesedett frissítések ismét két fegyver tulajdonságaiba rondítottak bele.

Váratlan változtatásokat hozott el az új Warzone frissítés

A két érintett fegyver ezúttal a Sidewinder és a Crossbow volt. A Sidewinder egy kisebb buffot kapott, a JAK Thunder Kit több szinten is erősödött:

  • JAK Thunder LMG Kit
    • A fejlesztők a tűzgyorsasággal kapcsolatos értékekbe korábban belenyúltak, ám ezt valójában nem akarták.
    • Az alap tűzgyorsaság 375 rpm-ről 555 rpm-re nőtt
    • A bizonyos lövésszám után jelentkező, ramped tűzgyorsaság 780 rpm-re csökkent a 857 rpm-es értékről
    • A magasabb tűzgyorsaság eléréshez már 9 lövés is elegendő, a korábbi 15 helyett
    • Mostantól kicsit lassabban indul be a magasabb, ramped tűzgyorsasági szakasz, a korábbi 250ms helyett 350ms lesz a késés

A Crossbow pedig egyértelmű sebzéscsökkentésen ment keresztül. A Blastcap 20″ Bolts nyilakat nerfelték a fejlesztők, eddig tartott a fegyver menetelése. Kíváncsian várjuk, hogy milyen hatása lehet a fenti változtatásoknak a metára.

Ezt olvastad már?

Ha bejött a SnowRunner: 8 szimulátor, amiben dagaszthatod a sarat

×