A Warzone felhozatala folyamatosan alakul. A Season 4 elején egy olyan párossal bővült a játék, melyre már régóta nem volt példa.

2024.06.11. – A Warzone és Modern Warfare III körüli hírek egy kicsit elapadtak, nem véletlenül. Június 9-én mutatta be az Activision és a Microsoft a legújabb Call of Duty, a Black Ops 6 újdonságait. Több mindent megtudhattunk az érkező címmel kapcsolatban, ezeket még azon melegében ki is gyűjtöttük. Nagy meglepetésekkel azért nem szolgált a fejlesztői gárda, ám sok olyan funkció is visszatér, mely az elmúlt néhány év Call of Duty címeiből hiányzott. Néhány mondatban érintették a programozók a Warzone integrációt is.

A Black Ops 6 Multiplayer és Zombies módjaiban csak és kizárólag Black Ops 6 tartalmakkal találkozhatunk majd. A Warzone-ban azonban más lesz a helyzet. A november, december környékére várható integrációt követően a MW II, MW III fegyverek, skinek is használhatóak lesznek az ingyenes módban a Black Ops 6 újdonságok mellett. Éppen ezért érdemes lehet minél jobban kiismerni a Warzone jelenlegi felhozatalát, hiszen az új érában is találkozhatunk majd az ismerős fegyverekkel.

Ez a Warzone fegyver lehet az agresszív játékosok álma

Superi 46 SMG Warzone

Superi 46 SMG Warzone

A Season 4 két új fegyvert is magával hozott. A Kar98k és Superi 46 párosa hamar a játékosok szívébe lopta magát. A Sniper / Marksman Rifle fegyvert senkinek nem kell bemutatni, hiszen az FPS játékok legikonikusabb darabja, de a friss SMG is roppant népszerű lett. Az első napokban már jelentkeztek loadout ajánlásokkal az egyes weboldalak, tartalomgyártók, de azóta friss felfedezésekkel is gazdagodtunk. Úgy tűnik, hogy a Superi 46 az agresszív játékosok egyik legjobb barátja lehet most a játékban, ha megfelelő kiegészítőkkel is megtámogatják. Az alábbi kiegészítőkkel érdemes felszerelni az alig 2 hete érkezett újdonságot:

  • Muzzle: Zehmn35 Compensated Flash Hider
  • Barrel: Zulu OP3 Light Barrel
  • Stock: JAK Cutthroat
  • Underbarrel: FTAC MSP-98 Handstop
  • Rear Grip: Sakin ZX Grip

Egy lehetséges nerf mindig ott lebeg a levegőben, így érdemes minél hamarabb kipróbálni az ajánlásokat. A Superi 46 a TOP 5 legnépszerűbb fegyver listájában is ott figyel, melynek köszönhetően tényleg nem zárható ki, hogy gyengítést kaphat a közeljövőben.

Ezt olvastad már?

Mozinak hiszi magát a Netflix – 7 szuperszórakoztató film, ami júniusban jön

×