Merülj el jobban Tamriel lehengerlő fantasy világában! Most különösen érdemes belevágni, mert kapsz egy csomó tartalmat ajándékba.

Gábor János

2024.06.10. – Az idei év egyik legnagyobb ajándékát kapják a The Elder Scrolls Online rajongói, hiszen a népszerű online szerepjáték idén ünnepli tizedik születésnapját, és ez most az a helyzet, amikor az ünnepelt osztja a meglepetéseket. A jubileum alkalmából a ZeniMax Online Studios egy új játékmenet-előzetessel rukkolt elő, ami bemutatja, hogyan ismerkedhetnek meg a játékkal a zöldfülűek, és hogyan térhetnek vissza a nosztalgiázni a vérbeli veteránok. Az előzetes mellett azonban egy még csábítóbb ajánlattal is készültek a fejlesztők:

a csapat úgy döntött, hogy a The Elder Scrolls Online összes korábbi kiegészítője viszonylag rövid ideig ingyenesen kipróbálható.

Ez azt jelenti, hogy az ESO Plus előfizetés – ami normál esetben havidíjas – most ingyenesen biztosítja a hozzáférést az összes korábbi fejezethez. Ebbe a körbe így nem tartozik bele a legújabb, a Gold Road egyetlen platformos verziója, valamint a Necrom konzolos portja sem. Viszont a játék 2014-es megjelenése óta megjelent összes DLC-hez hozzá lehet férni az akcióban, de csak június 19-ig.

 

Rövid lerás: a The Elder Scrolls Online egy fantasztikus RPG, amelyben Tamriel sötét fantasy világát járhatod be. A játék hatalmas szabadságot ad a karakterfejlesztésben, hiszen számtalan különböző kaszt, faj és képesség közül választhatsz. Az Elder Scrolls Online hatalmas világa rengeteg küldetést, vallást, frakciót és izgalmas kalandot kínál – akár egyedül, akár barátokkal együtt akarsz elmerülni az élvezetben.

Ezt is olvasd el:

Nem csak a szamurájok ütősek – Ezek az elérhető legjobb ninja játékok

×