A megjelenéshez közeledvén a GSC Game World fejlesztői újfent megmutatták a STALKER 2-t, méghozzá egy izgalmas és látványos játékmenettel.


Bódi Dániel

2024.06.09. – Nincs már olyan messze szeptember 5-e, amikor hosszas fejlesztés és többszörös halasztás után végre megjelenik a STALKER 2: Heart of Chornobyl. Az ukrán fejlesztők pedig a különösen nehéz körülmények ellenére is jócskán kitettek magukért: a legendás poszt-apokaliptikus játék visszatérése valóban egy csodálatos utazásra hív a Zónába.

Legalábbis Xboxon és PC-n – a STALKER 2 ugyanis először csak ezekre a platformokra érkezik, méghozzá egyenesen a Game Pass kínálatába. Ennek apropóján a Microsoft újfent csigázza még kicsit a játékosokat, és a Summer Game Fest harmadik napjára tűzött Xbox Games Showcase-en villantott egy szuperlátványos játékmenet előzetest, ami láttán sok régi rajongó szíve fog párat kihagyni.

Ennél többet igazából nem is lehet, és nem is szükséges mondani, beszéljen magáért a játékmenet – remélhetőleg hamarosan még ennél is többet láthatunk majd belőle:

Ezt is olvasd el:

Minden idők leggyönyörűbb játékának néz ki az új Fable

×