A JAK Reqiuem talán az egyik legerősebb Aftermarket Parttá lépett elé. Olyannyira erős, hogy Warzone Rankedben bizony be is tiltották.

2024.06.09. – Lassan két hete, hogy elstartolt a Warzone és Modern Warfare III soron következő szezonja. A Season 4 új fegyvereket is hozott magával, a Superi 46 és a Kar98k hamar a játékosok kedvencévé vált. Nem csak a nosztalgia vezérelte őket, hiszen a statisztikák alapján is bizony komoly keresnivalójuk van a metában, rögtön be is fészkelték magukat a legjobb 5 közé. Az egyes Warzone szezonok azonban nem csak úgy fegyvereket, hanem bizony új kiegészítőkkel is bővítik az amúgy sem szerény felhozatalt.

Az újdonságok az Aftermarket Part nevet viselik magukon, melynek része Conversion Kits névre hallgató fejlesztés is. A programozók olyan szabadságot adtak a játékosok kezébe, mellyel a jól ismert fegyvereknek is új karakterisztikák adhatnak, még színesebbé téve a játékot. Ahogy a többi újdonság, úgy bizony ez a fejlesztés is megérkezett a Modern Warfare III után a Warzone-ba is. Ahogy sejteni lehetett, a Season 4 sem érkezik üres kézzel. Az Aftermarket Partokat a Warzone játékosok általában heti küldetésekkel oldhatják fel. Olykor lehet érezni, hogy egy-egy kiegészítő nem lett nagy találat, ám a Season 4 első és második heti felhozatal is roppant kellemes lett.

Az új Warzone kiegészítő az AMAX-os időket idézi fel

Verdansk és a CR-56 AMAX kombinációját senkinek nem kell bemutatni, aki akkoriban játszott a játékkal. A frissen feloldható JAK Requiem kiegészítő és a Kastov 762 párosa bizony ezt az időket eleveníti meg ismét. Olyannyira erős lett a fegyver, hogy jelen pillanatban Ranked módban nem is használható. A „sima” játékmódokban azonban bátran harcba szállhatnak vele a játékosok. DiazBiffle egy komplett loadoutot is megálmodott a fegyver köré, melyet nem is tartott magában:

  • Conversion Kit: JAK Requiem
  • Optic: JAK Glassless Optic
  • Muzzle: ZEHMN35 Compensated Flash Hider
  • Underbarrel: Bruen Heavy Support Grip
  • Magazine: 40 Round Mag

próbálgatást kívánunk!

Ezeket az ajándékokat szerezheted meg a Modern Warfare III Rankedben

×