Összebútorozott a Humble Bundle és a Future Games Show, amiből egy 7 játékot tartalmazó, 54.000 forintos csomag lett, amiért most csak 5400 forintot kérnek.


Bódi Dániel

2024.06.09. – A Microsoft eseményéig nem volt nagy eresztés az idei Summer Game Fest, pláne nem annak második napján megtartott Future Games Show, amin ugyan akadt néhány érdekesebb cím (mint például a magyar fejlesztésű Mandragora), de az igazi nagy bejelentések, amikért érdemes lehetett késő estig fennmaradni, elmaradtak.

De legalább a Humble Bundle miatt érdemes volt megtartani, ami ezzel egy időben elindította a Future Games Show – Discovery Game Bundle csomagakciót, amibe összesen 7 remek, de kisebb kaliberű, anno még az FGS-en bemutatott játékot szuszakoltak be. A pakk összértéke viszont így sem kevés: a hét játékért alapáron 54.000 forintot kérnének el a Steamen, a Humble Bundle jóvoltából viszont mától 18 napig csak 5400 forintot kérnek.

A csomaggal pedig a

  • Gloomwood (retro horror FPS)
  • American Arcadia (kaland és platformer)
  • Ship of Fools (co-op roguelite)
  • Lost in Play (puzzle kaland)
  • En Garde (TPS akció-kaland)
  • Deliver Us Mars (felfedezős sci-fi kaland)
  • The Entropy Centre (belső nézetes puzzle-kaland)

üti markunk. Ahogy pedig megszokhattuk, a csomagakcióból befolyt összeg egy jelentős részét eljótékonykodják, ezért, amennyiben megtehetjük, akár 5400 forintnál is többet hagyhatunk a Humble-nél, még 7-8, de 10.000 forintért is remek üzlet a fenti 7 játék. Emellett érdemes még ránézni az IGN LIVE at home Game Bundle-re is, amiben 69.000 forint értékben rámolhatunk be 8 játékot mindössze 9000 forintért – köztük is a Rick és Morty alkotóinak FPS-ével, a High on Life-al.

Ezt is olvasd el:

100 videojátékot képzelt el az AI – elképesztő művek születtek

×