A Summer Game Fest 2024-es eseménye sajnos igazán szerencsétlen időpontra esett. A hazai rajongók nagy része utólag pótolhatja a bejelentéseket.

2024.06.08. – A Summer Game Fest 2024-es eseménye magyar idő szerint igazán szerencsétlen időpontra esett. Valamikor 23 óra környékén vette kezdetét a móka, hogy aztán közel 4 órán keresztül szórakoztassák kisebb-nagyobb bejelentésekkel a nagyérdeműt. Most, hogy E3 sincs, egyre jobban felértékelődik az ilyen események értéke, nem véletlen, hogy a kisebb, indie fejlesztők mellett a nagyok sem maradtak ki a buliból. Kaptunk szép számmal beígért trailereket, friss bejelentéseket, melynek összefoglalásában a GamesRadar+ csapata sietett a segítségünkre. Nézzük is a legfontosabb bejelentéseket!

Ezek voltak a Summer Game Fest 2024 legütősebb bejelentései

 

Az első bejelentés a régóta pletykált LEGO Horizon Adventures volt, mely 2024 végén érkezik meg PC, PS5 és Switch platformokra.

 

A No More Room in Hell első része egy Source mod volt, a második rész azonban egy teljes értékű, co-op zombis horror FPS. Izgalmas ízelítőt kaptunk.

 

Megjelenési dátumot kapott a Harry Potter franchise játéka, a Quidditch Champions. Szeptember harmadikától élvezhetik a varázsvilág rajongói PC, Xbox, PlayStation és Switch platformokon

 

A rajongók néhány extra képkockát is kaptak az érkező Star Wars játékból, az Outlawból.

 

A pletykák igazak voltak, a Firaxis műhelyében valóban készül a Civilization sorozat következő eleme. A játékmenetről azonban csak augusztusban kapunk ízelítőt.

 

Július 9-én érkezik a Once Human, mely egy nyílt világú, posztapokaliptikus környezetben játszódó cím lesz majd.

 

Azt is megtudhattuk, hogy 2024 júliusától lesz kipróbálható PC platformon a Delta Force: Hawk Ops.

 

Végre kaptunk egy kis gameplay ízelítőt a készülő Sonic játékról, a Sonic x Shadow Generations-ből. A megjelenési dátum sem titok többé, október 25-én érkezik a virtuális boltok polcaira.

 

Az is kiderült, hogy a The Finals harmadik szezonjára sem kell már sokat várni, június 13-én indul a móka az egyre üresebb szervereken.

 

Hatalmas frissítést kap a Palworld. Nem csak új sziget, de rengeteg új Pal is várja majd a játékosokat. Friss Raidben sem lesz hiány, de az Aréna is érdekes adaléka lehet a játéknak. Az Xbox tulajdonosok pedig különösen örülhetnek a dedikált szervereknek.

 

Ezek voltak tehát a Summer Game Fest legérdekesebb bejelentései. Külön kiemelhető még a Valorant konzolos változatának megérkezése, melynek külön bejegyzést is szenteltünk, minden fontos tudnivalóval megfűszerezve. A fenti videóban pedig visszanézheted a teljes bejelentést.

Ezt olvastad már?

Nem csak a szamurájok ütősek – Ezek az elérhető legjobb ninja játékok

 

×