A játékwebáruház következő ingyenes csomagjában egy 100 dolláros kiegészítőt és egy több mint 7000 forintos játékot találsz.

Gábor János

2024.06.07. – Véget ért az Epic Games legutóbbi Mystery Game sorozata, így mostantól újra előre lehet tudni, hogy a következő héten milyen free game-mekkel kínál meg az Epic Games. És az ajánlat tényleg zsebbe vágó, mert egy eleve ingyenes játékhoz jár nagyvonalú ajándék, míg egy több mint hétezer forintos versenyjáték egyetlen forint nélkül letölthető.

Idle Champions of the Forgotten Realms

Elsőre joggal pislogsz: mégis miért szerepel ingyenes ajánlatként az Epic Games free game kínálatában egy eleve ingyenes D&D játék? Hát azt, hogy a Duke Ravengard’s Champions of Renown Packja lesz az, amit ajándékba kapsz, több mint 100 dollár értékben. Elég csak bejelentkezni a játékba a megadott időintervallumon belül (lsd. lent) és tiéd a kiegészítő tengernyi tartalma, benne 5 új bajnokkal és a hozzájuk járó remek felszerelésekkel és arany kincsesládákkal.

Redout 2

Ez a cím úgy havja magát, hogy „a leggyorsabb versenyjáték az univerzumban”. Hamarosan ingyen kiderítheted, hogy így van-e. A Redout 2 újabb tisztelgés a klasszikus arcade versenyjátékok előtt és ott folytatja, ahol a Redout abbahagyta: a félig elhagyatott Föld disztópikus pusztaságain kell keresztül száguldani, a galaxis egyik legnépszerűbb sportágában. Elképzelhetetlen sebesség, futurisztikus versenyek – egy kiterjedt egyjátékos kampányban, de ha nagyobb kihívást keresel, akkor van multiplayer mód is.

 

Az Idle Champions of the Forgotten Realms eredetileg 36.000 forintos kiegészítő csomagja és a Redout 2 ingyenes verziója június 13-a 17 órától egy teljes héten át letölthető és örökre megtartható.

Ezt is olvasd el:

Ütős lesz a hónap – Ez a 10 legjobb játék, ami megjelenik júniusban

×