Végre új szintre emelték a házfelújítós játékokat. Most olyat próbálhatunk ki, amiben olyan épületeket kell széppé varázsolnunk, amiben szellemek garázdálkodnak.

2024.06.07. – Megmondom őszintén, nagyon szeretem az olyan szimulátorokat, amikben valami fel kell újítani, rendbe tenni, vagy ki kell takarítani. Egyszerűen kikapcsol és elégedettséggel tölt el. Meg persze imádom a horrort is, főleg a zombis témákat, meg a kísértetjárta házakat. Szóval nagyon örültem, amikor megláttam, hogy a 2022-ben bejelentett Haunted House Renovator már kipróbálható a Steamen.

Haunted House Renovator

A Haunted House Renovator egy olyan szimulátor lesz, ami a házfelújítást nem kicsit keveri a horrorral, persze csak mértékkel és szórakoztató módon. A játékosok paranormális jelenségekre vadásznak, miközben megpróbálnak felújítani egy kísértetjárta házat. Ezek a kísértetjárta házak tele lesznek szellemekkel, démonokkal és mindenféle természetfeletti lényekkel, amik célja, hogy megpróbálják szabotálni a munkálatokat. Nyilván el kell érni, hogy a szellemek ne járjanak sikerrel, helyre kell hozni, amit tönkretesznek, és egyáltalán széppé kell varázsolni az épületet.

A Haunted House Renovator ráadásul most egy demo segítségével kipróbálható lett a Steamen, köszönhetően a júniusi Steam Next Festnek. A játék amúgy teljesen single player és valószínűleg az is marad, szóval a multiplayer feladatok helyett egy történet is vár ránk a felújítások során. A játéknak jelenleg nincs konkrét megjelenési dátuma, de azzal hogy most egy ideig ki lehet próbálni, talán eléri, hogy kívánságlistára tedd.

 

Ezt láttad?

Tetszik az új Godzilla mozi? Íme még 7 szörnyfilm, ami van olyan jó

 

×