Érdemes nagyon sietni, mert az akció már csak pár napig és a készlet erejéig tart! Ha viszont gyors vagy, akkor mocskosul olcsón vehetsz kiváló játékokat.


Bódi Dániel

2024.06.06. – Kevesebb mint 3000 forintra szállította le a csomagakcióiról hírhedten híres Fanatical 30 kiváló játék árát a májusi Prestige Collectionnel, amiről azért is érdemes újfent értekezni, mert valószínűleg hamarosan leváltja a következő havi, a júniusi játékgyűjtős akció. Ami biztos, hogy pár napig még elérhető lesz a jobbnál jobb játékokat nevetséges áron kínáló pakk, szóval, ha akad három darab ezres valamelyik nadrágod zsebében, akkor érdemes mielőbb lecsapni egyikre-másikra.

A félreértések elkerülése érdekében viszont fontos az elején leszögezni, hogy a májusi Prestige Collection nem egyben kínálja a 30 érdemes címet, hanem darabonként. Ebből 2 szabadon választott játékért kérnek 2928 forintot, 3 esetében 2863 forintot, 5 vagy annál több választottnál viszont már csak 2733 forintot számláznak – melyekért átlagosan 7-10.000 forintot, vagy annál is többet szoktak elkérni a beváltóhelyként is funkcionáló Steamen.

Az egyik legjobb akció egyértelműen a Star Wars Collection, amiben összesen 14 kult-klasszikus Csillagok háborúja játékot rámolhatunk be egyetlen kattintással, és mivel a komplett csomag került a gyűjteményes akcióba, ezért egy tételnek számít, amiért 36.000 forint helyett ugyanúgy 2900 forintot kérnek, mint a listában bármiért és mindenért. Aztán választhatjuk mellé akár a

  • Death Stranding – Directors Cut (eredeti ár: 15.600 ft)
  • Devil May Cry 5 + Vergil (eredeti ár: 11.700 ft)
  • Devil May Cry HD Collection (amiben az első három DMC feljavított kiadása van, eredeti ár: 11.700 ft)
  • Ultrakill (eredeti ár: 9560 ft)
  • Fallout 4 – Game of the Year Edition (az összes kiegészítőt tartalmazza, eredeti ár: 15.600 ft)
  • Monster Hunter: World (eredeti ár: 11.700 ft)
  • Forgive Me Father 2 (eredeti ár 7800 ft, sosem volt még ennyire olcsó)
  • GYLT (eredeti ár: 7800 ft)
  • Inkulati (eredeti ár: 9700 ft)

játékokat, de mindezek mellett is bőven van még miből válogatni. De nemcsak a lejárati dátum közelsége miatt érdemes sietni, hanem mert limitáltak a játékkódok készletei – lehet, hogy mire ezeket a sorokat olvasod, sajnos néhány tétel már nem is érhető el, mert elkapkodták az összes digitális kópiát. Remélem még szerencsével jársz, és nyélbe ütsz egy-két jó ajánlatot. Ugyanakkor érdemes szétnézni a Fanatical többi csomagja között is: a STALKER összest például 2500 forintért mérik.

Ezt is olvasd el:

Mi történik a digitális PlayStation, Xbox, GoG, Epic játékaiddal, ha meghalsz?

×