A PlayStation Plus előfizetők ingyen Modern Warfare 3 és a Warzone Combat Packot kapnak, ami új fegyvereket és skineket tartalmaz.

2024.06.05. – Bár az Activision-Blizzard már rég a Microsoft tulajdonában van, és a következő Call of Duty játék már az Xbox Game Pass-ban is benne lesz, a PlayStation konzoljátékosok ismét kapnak egy kis exkluzív csomagot. Hogy ez mennyire ingyenes, az vitatható, ugyanis csak akkor lehet hozzájutni, ha van élő PlayStation Plus előfizetésünk. Ha pedig van, akkor kapunk egy Combat Packot, amit a Modern Warfare 3 és a Warzone terepén is tudunk használni.

PS Plus előfizetőknek

A PS Plus előfizetők tehát most ingyen, limitált ideig hozzáférhetnek a Call of Duty: Modern Warfare 3 és a Warzone legújabb Combat Packjához, ami új operátor skint, valamint számos új fegyver blueprintet tartalmaz. Ez természetesen még mindig a Sony és az Activision együttműködésének köszönhető, de ugye csak PS Plus előfizetők szerezhetik meg. A két új fegyver blueprint a Composition Carbine AR és a Brushstroke Ballistics Sniper. Az új tervrajzok mellé egy új skin is jár a Modern Warfare 3 Lockpick operátorhoz, aminek „Chemical Warfare” a neve. A csomaghoz egy jó kis trailer is készült.

 

Fontos megjegyezni, hogy ez a Season 4 Combat Pack csak egy darabig lesz PS exkluzív, 2024 november 9 után minden platformon elérhető lesz majd.

Combat Pack

Ami a jövőt illeti, a Treyarch ismét a kezébe veszi az irányítást, a Black Ops sorozat következő részével. A készülő címről egyelőre nem sokat tudni, de a Black Ops 6 a pletykák szerint visszahozza a hiányzó zombis funkciókat, valamint számos izgalmas változtatást eszközöl a multiplayerben.

Ezt láttad már?

Ütős lesz a hónap – Ez a 10 legjobb játék, ami megjelenik júniusban

×