2 olyan játékot is bemutattak a State of Play közben, ami akkor úgy tűnt, hogy PlayStation 5 exkluzív lesz. Most kiderült, hogy jönnek PC-re is.

2024.06.05. – Május végén elég komoly bemutatót tartott a Sony, egy fél órás State of Play műsorban több hamarosan megjelenő játékról is lehullott a lepel. Köztük volt két olyan cím, ami az előzetesek alapján egyértelműen PS exkluzívnak volt titulálva, nemrég azonban megerősítetették, hogy mindkettő érkezik PC-re is a PlayStation 5 és mobilkiadás mellett, mindenki nagy örömére.

A Ballad of Antara és az Infinity Nikki is jön PC-re

Ballad of Antara

A Ballad of Antara egy nyílt világú akció-RPG lesz, ami elvileg 2025-ben érkezik PlayStation 5-re és PC-re is. A játékot Unreal Engine 5 fogja hajtani, a debütáló trailer pedig nagyon meggyőző. Kiderült az is, ami szintén jó hír, hogy játék free-to-play lesz, bár a legtöbben egy „hagyományosabb” akció-RPG-re számítottak. Szóval lehetnek benne mikrotranzakciók, meg mindenféle okosság. Annyi baj legyen. A Sony szerint a Ballad of Antara egy single kampánnyal és egy multiplayer kooperatív móddalis érkezik. A játékon belül a haverokkal vagy randomokkal vállalkozhatunk a kihívásokra, beleértve a story-küldetéseket és a bonyolultan dungeoneket is.

Infinity Nikki

Az Infinity Nikki szintén egy nyílt világú átöltözős kalandjátéknak ígérkezik, amiben a játékosok különböző ruhákat adhatnak a főszereplőnek, Nikkinek. Ezek a ruhák egyedi és különleges képességekkel ruházzák fel. A játékban Nikki barátjával, Momóval utazik majd Miraland rendkívüli nemzeteit járva, melyek mindegyike egyedi kultúrával és történelemmel rendelkezik. Mindenféle emberekkel és lényekkel találkoznak majd. Útjuk során Nikki és Momo mindenféle történettel és megoldandó rejtvényekkel találkozik. A Ballad of Antarához hasonlóan ez is Unreal Engine 5 alatt pörög, szóval ez is szép, legalábbis a trailer alapján. Sajnos erről sem tudni, hogy pontosan mikor jelenik meg, de lesz PC-n is, ez a lényeg.

Ezt láttad?

Ütős lesz a hónap – Ez a 10 legjobb játék, ami megjelenik júniusban

×