Nem szabad előre leírni egy olyan zseniális munkahelyi sitcom spinoffját, mint A hivatal, de a cím a szuper színészek ellenére se bíztató.

Gábor János

2024.06.04. – Nagyobb öröm nem is érhette volna a 2005-2013-ig futó The Office, vagyis A hivatal rajongóit annál, amit nemrég közölt az NBC: elkészíti és streaming platformon is elérhetővé teszi a kvázi folytatást, inkább spinoffot. Amerikában a nálunk közvetlenül nem elérhető Peacockon lesz látható. Mivel ezzel a szolgáltatóval a SkyShowTime szerződésben áll, nálunk minden bizonnyal utóbbin kell majd keresni, de nem egyhamar, mert csak mostanában kezdik el forgatni.

A sitcom iránt hamar felélénkült az érdeklődés, amikor kiderült az első két színész kiléte, hiszen igazi nagyágyúk. Az olasz filmek után A Fehér Lótusz második évadával Emmy-jelöltté és világhírű vált Sabrina Impacciatore mellett a Harry Potter és az új Star Wars filmekből vagy az egyik legjobb kortárs sci-fiből, az Ex Machinából ismert Domhnall Gleeson fogja játszani a főbb szerepeket. A két színész karakteréből kiindulva Impacciatore valószínűleg egy Steve Carelléhez hasonló irodavezetőt, Gleeson pedig egy John Krasinski figurájára hajazó irodistát játszhat az új sorozatban.

Most már tudjuk a sitcom címét is

Nemrég az érkező sitcom címe is kiderült – írta meg, többek között a ScreenTime, és bár a stílusa idézi az eredeti angol, majd a világsikerű amerikai produkció hangulatát, sokan meghökkentek rajta. Az eredeti cím az lesz, The Paper. Ez nagyjából össze is cseng a korábbi sorozat helyszínével (ami egy papírgyártó egyik kirendeltségén játszódik), és nem véletlenül, hiszen a The Paper

A hivatal spinoffja lesz: talán a Dunder Mifflin Scranton vállat másik irodájának életét mutatja be.

A GSPlus rámutat: a címe nem igazán nyert el a kommentelők tetszését, akik előre leírják azzal, hogy „középkategóriás sorozat lesz” vagy „ez a világ legrosszabb címe”, és az egyikük azt is írja, „mintha csak azért hívnák a The Office mellékágának, hogy még több embert vonzzanak be”. Ennyire előre nem vennénk rá mérget, hogy vacak lesz, főleg azért, mert ezt is az eredeti The Office (meg a Városfejlesztési osztály) producere, Greg Daniels készíti, megerősítve Michael Komannal, ami meg a Saturday Night Live legendás írója. Szóval hajrá!

Ezt is olvasd el:

Ha unod a beszélő fejeket – itt a 10 legnépszerűbb kutya influencer

×