A Warzone kezdeti időszakában iszonyat nagyot menetelt a Crossbow. A mostani, Season 4-es állapotok azokat a hónapokat idézik fel.

2024.06.04. – A Warzone Modern Warfare II érája kifejezetten kellemetlenül startolt. A fejlesztők úgy gondolták, hogy nincs szükség az egy lövésből leterítő Sniper fegyverekre. A játékosokat azonnal két táborra osztotta ez a döntés. Néhányan egyetértettek ezzel, hiszen idegesítőnek találták, amikor egyetlen lövés után búcsút inthettek a meccseknek. Mások azonban úgy gondolták, hogy a Call of Duty egyik alap mechanikáját csorbítja a fejlesztői gárda. Úgy tűnik, hogy a statisztikák is őket igazolták, hiszen a MW II harmadik szezonjától visszatértek az egy (fej)lövésből ölő fegyverek és ez a MW III-ban sem változott.

Fontos kiemelni, hogy teljesen felpáncélzott ellenfél esetében kötelező volt a fejlövés is, így a pontosság nem is volt kérdéses. A Season 4 után azonban az átalakult erőviszonyoknak köszönhetően egy olyan fegyver képe kezdett el kirajzolódni, mely testlövések esetében is azonnali halállal kecsegtet. Ez pedig nem más, mint az ikonikus Crossbow.

A Season 4 óta már egy lövésből öl a Crossbow

A Warzone kezdeti időszakában, 2020 és 2021 környékén a felhasználók imádták a Crossbow-t. Sokakat azokra az időszakra emlékeztet a mostani szituáció, ám könnyen lehet, hogy néhány nap múlva a fejlesztők meggondolják magukat. Éppen ezért minél gyorsabban érdemes kipróbálni az egy testlövésből ölő fegyvert. Az alábbi kiegészítőket ajánlják a Warzone szakértői:

  • Arms: S0 Momenti
  • Optic: JAK Glassless Optic
  • Wire: 28-Strand Cable
  • Bolt: Blastcap 20″ Bolts
  • Underbarrel: FTAC Ripper 56

Természetesen a Crossbow használata továbbra is gyakorlást kíván, illetve messzi célpontok esetében a makacs bullet drop sem segít. Ennek ellenére igencsak szép öléseket lehet vele eszközölni, ha ért hozzá az ember.

Ezt olvastad már?

Ütős lesz a hónap – Ez a 10 legjobb játék, ami megjelenik júniusban

×