Hamarosan megjelenik egy játék, amit sokan a Diablo és a Doom szerelemgyerekének tartanak. Pörgős, vérgőzös akciózásra lehet számítani.

2024.06.04. – A Steam Next Fest (Steam Jövő Feszt) keretein belül több száz játékdemót tesztelhetünk. A régi időket idézve, a fókuszban a hamarosan megjelenő címek, amiknek a demo verziójával a kijelölt időszakban ingyen és bérmentve játszhatunk. Idén nyáron a Steam Jövő Feszt 2024. június 10–17. között kerül megrendezésre, 19:00 órai (CEST) kezdéssel. A közelgő játékok ünnepén, ahogy az esemény neve is sejteti, a hamarosan megérkező, ám még meg nem jelent játékoké a főszerep.

steam

Az érdeklődők betekintést nyerhetnek egy halom újdonságba, ezzel pedig akár már előre elköltve több tízezer forintot a fejükben… De sokkal jobb ez így, mintha látatlanban kellene valamit előrendelni, aztán hatalmasat csalódni. Ebben az esetben ez fordítva történik, az emberek kipróbálják a játékokat, amiket előzetesen jónak tartanak, s ha ez beigazolódik, nem lesz zsákbamacska a teljes verzió megvásárlása. A Next Fest keretein belül több száz játék demó verzióját lehet pörgetni.

Vérgőzös akció

Az egyik ilyen egy nagyon érdekes stíluskombinációval megáldott játék, a Kill Knight. A felsőnézetes akciójáték egyszerre idézi a Diablo játékok játékmenetét, valamint a Doomok „hentelős brutalitását”. A játékban a Kill Knight szerepébe bújhatunk, akinek egyetlen célja van: megölni az utolsó élő angyalt. Ehhez, meglepő módon nem a mennyen, hanem éppen a poklon kell keresztülverekedjük magunkat. Ennek a pokolnak öt szintje, na meg egy halom démonja és egyéb, az életünkre törő lénye van. A felszerelésünket cserélgethetjük, alakíthatjuk, miközben átvágjuk magunkat az ellenfelek hordáin. A játék stílusa, képi világa, na meg színhordozása tényleg diablós és doomos, de érdemes megemlíteni az Enter the Gungeont is, ahonnan valószínűleg a játékmenet és a pixeles grafika kapcsán ihletődött a fejlesztőcsapat.

 

Ugyan a játék része a Steam Next Festnek, s az esemény hivatalosan csak pár nap múlva indul, a Kill Knight próbaverziója mégis elérhető már. A játékosoknak ketyegni fog az óra, ugyanis ebben az esetben nem egy olyan demóról van szó, amiben mondjuk egy pályát lehet végigpörgetni, hanem X mennyiségű idő áll rendelkezésre arra, hogy játsszanak a játékkal. Ha ez az idő lejár, onnantól kezdve nem lesz elérhető a cím, csak ha hivatalosan megjelenik. A Kill Knight Steam profilját itt találjátok.

Ezt olvastad már?

Ezek a Warzone legjobb fegyverei a Season 4 frissítés után

×