Az biztos, hogy minden videojáték-karakter nagyon menő lenne a Dragon Ball Z világában, de hogy mennyire, azt most meg is nézhetjük.

2024.06.04. – Még mindig óriási a bizonytalanság azzal kapcsolatban, hogy mi lesz a Dragon Ball franchise sorsa, az eredeti alkotó, Akira Toriyama halála után. Azt viszont lehet tudni, hogy a Dragon Ball Daima sorozat idén ősszel bemutatkozik, a Super folytatásáról pedig egyelőre nem hallani semmit. A rajongók a nagy várakozás közepette igyekeznek kiélni kreativitásukat, hiszen a franchise népszerűbb, mint valaha. És bár valóban nagyon sok AI-generált kép terjed a neten, vannak olyanok, amiket egyszerűen jó nézegetni. És ez is olyan.

Videojáték-karakterek és a Dragon Ball

A mostani képek témája pedig nagyon illik az oldalunkra, hiszen az anime világát a legnépszerűbb videojáték-karakterekkel vegyíti. A DB Exclusives oldalán megjelent és a The AI Dreams által készült képek bemutatják, hogy milyen menő lenne Toriyama stílusában többek között Kratos, Mario, Link, Geralt, Lara Croft, Aloy, vagy épp Joel és Ellie a The Last of Us-ból. Nyilván adódik a kérdés, hogy melyik grafika alapján tudunk valós sorozatot elképzelni? Szerinted?

A képek:

 

×