Ahogy arra számítani lehetett, a Warzone és a Modern Warfare III is megkapta az első frissítését az új szezonban. A gyengítés sem maradt el.

2024.06.04. – Május 29-én megérkezett a Modern Warfare III és Warzone negyedik közös szezonja. Könnyen lehet, hogy az utolsó előtti teljes szezonról beszélünk, hiszen a Season 5 után már az új éra következhet. Minden játékmód rajongóit kielégíthette a nagy frissítés. Új fegyverek is érkeztek, de a Warzone végre Urzikstan hangsúlyosabb playlisttel is gazdagodhatott. Közel 20 fegyver ismét megszenvedte a fejlesztői nerfeket és buffokat A Modern Warfare III tulajdonosok pedig az új pályának, a több hibajavításnak és a Zombies fejlesztéseknek örülhettek.

Ahogy arra számítani lehetett, Season 4 második hetében máris frissítést adott ki a fejlesztői gárda. A Warzone-t és a Modern Warfare III-at is érintik ezek, ezúttal az előbbivel foglalkozunk. Általában ilyenkor az első 7-10 nap hibáit javítja a cég, ám ezúttal azért egy kis nerf is belefért. Nézzük is, hogy mit tartogat a frissítés!

Nerfet is magával hozott a Warzone frissítése

Ahogy azt sejteni lehetett, az egyik túl erősre sikerült fegyvert máris gyengítette a fejlesztői gárda. Az alábbi DG-58 változásokra érdemes felkészülni:

  • A minimum sebzés 22-re csökkent a 27-ről
  • A Max Damage Range távolsága 17.78 méterre csökkent, a korábbi 29.21-ről
  • A Near-Mid Damage 27 lett
  • A Near-Mid Damage Range pedig 30.48 méterig tart
  • A Mid Damage 25 lett
  • A Mid Damage Range pedig 45.72 méterig tart

A minimum sebzés tehát csökkent, de két új Range tartományt is felvittek a fejlesztők. Ennek köszönhetően 30 méterig továbbra is pazar választás lehet, 45 méter felett már azonban nem igazán lesz ütős. A fejlesztők ezen kívül a Precision Airstrike-okkal kapcsolatos fejlesztéseket is visszaállították a Season 4 előtti időszakra. Június 4-én hajnalban pedig a Thermobaric Grenade is kikerült az összes játékmódból, a visszatérés időpontja egyelőre ismeretlen.

Ezt olvastad már?

Ezek a Warzone legjobb fegyverei a Season 4 frissítés után

×