A Call of Duty 2024-es címét június 9-én leplezi le a fejlesztői gárda, ám a Warzone játékosok sem maradnak ajándék nélkül.

2024.06.03. – Egyre közelebb érkezünk a Black Ops 6 hivatalos leleplezéséhez. A Call of Duty Black Ops szériából négy cím érkezett számosítva, így sokan remélték, hogy az idei játék lehet majd az ötödik. Igen ám, de a Black Ops Cold War volt a valódi 5. rész, így a fejlesztők úgy gondolták, hogy a Black Ops 6 lehet a logikus választás. Ezzel nehéz vitatkozni. Valamikor május közepén meg is érkezett Warzone-ba az első tematikus ajándék. Ez egy pillanatok alatt megszerezhető, Sally nevet viselő blueprint volt. Sokaknál azonban nem működött a módszer, így a fejlesztők új utat választhattak.

Az elmúlt évek során mindig volt valamilyen extra esemény a Warzone-ban, melyben a friss Call of Duty címet leplezték le a fejlesztők. A jelek alapján ez ezúttal sem marad el, az Activision/Microsoft pedig rendesen le is védte a fájlokat, hogy garantáltan spoiler-mentes maradhasson az esemény. Ahogy azt sejteni lehetett, ajándékokban ezúttal sem lesz hiány. A fentebb említett Sally megszerzésére ismét lehetőséget ad a fejlesztői gárda, de további finomságokra is lehet még készülni.

Már fel is bukkantak a Call of Duty: Black Ops 6 küldetések Warzone-ban

A fájlokban és a játék menüjében is felbukkant június 3-án több Black Ops 6 ihlette Warzone ajándék is. Egészen pontosan az alábbi jutalmakra érdemes számítani:

  • Sally (9mm Daemon Blueprint)
  • The Truth Lies (Calling Card)
  • Purge Sequence (Calling Card)
  • You Can’t Kill Me (Finishing Move)

A küldetések még nem élesek, ám minden bizonnyal az eseményhez köthető feladatokkal oldhatják fel ezeket a játékosok. A leleplezés tehát június 9-én veszi kezdetét, magyar idő szerint 19:00 órakor a hivatalos Xbox Twitch és Youtube csatornákon.

Ezt olvastad már?

MINDEN, amit jelenleg tudni lehet a Call of Duty: Black Ops 6-ról

×