Persze így is a zsebbe kell nyúlni, de a Diablo 4 most a Steamen 50 százalékos leértékeléssel húzható be. Ha még nincs meg, nézz rá!

2024.06.03. – A Diablo 4 megjelenése nem volt zökkenőmentes, mivel a Blizzard az új tartalmakat season-rendszerben adta ki, aminek voltak hullámvölgyei. Ennek ellenére a fejlesztők keményen dolgoztak, hogy megszerezzék a játékosok bizalmát. A Diablo Immortal 2022-es ellentmondásos megjelenése után erre nagy szükség is volt. Így aztán a játéksorozat negyedik része nemrég új mérföldkövet ért el a Season 4 megjelenése után, szóval szépen haladnak a dolgok. Aki pedig félt kipróbálni, most talán ránézhet, mivel minden verzió féláron kapható.

Diablo IV Steam

A helyzet tehát az, hogy most mindenki elég erős, 50 százalékos kedvezménnyel szeretheti meg a Diablo IV mindegyik kiadását a Steamen. A lenyűgöző ajánlatnak köszönhetően tehát már 69,99 euró HELYETT 34,99 euróért lehet hozzájutni az alapjátékhoz, ami eddig még sosem volt ilyen olcsó a Steamen. Persze kinek mi az olcsó, ugyanis a játékért még így is kb. 13600 forintot kell kiadni, de ne feledjük, hogy ez a fele az eredeti árnak.

Közben az 50%-os akció a Diablo 4 Digital Deluxe Editionre is vonatkozik, ami most 90 euró helyett 44,99 euróba kerül, ami kb. 17500 forint. Ezen felül a Diablo IV Ultimate Edition is féláron van, 100 euró helyett 50 euróért. A kedvezmény csak június 8-ig érvényes, így nem árt egy picit sietni, ha a Diablo 4-et az eddigi legalacsonyabb Steam áron akarod megszerezni. Figyelembe véve, hogy a Diablo 3-at milyen sokáig támogatták, valószínűleg még hosszú évekig kap új tartalmakat.

Nem csak a Steam van

Oké, oké, a jelenlegi akció egyesek számára biztosan jó ajánlat, de ne feledjük, hogy a játékhoz máshogyan is hozzá lehet jutni. A Diablo 4 elérhető az Xbox Game Pass szolgáltatásban is, és tekintve, hogy milyen sok órát lehet beleölni, tényleg megérheti előfizetni miatta. A játék amúgy hamarosan ünnepli első évfordulóját, és természetesen lesznek évfordulós eventek. Június 6-tól például ingyenes in-game cuccokat lehet szerezni, egészen június 20-ig. Nincs is jobb alkalom arra, hogy belevessük magunkat a játékba.

Ezt láttad már?

A 10 legjobb Batman színész – rájuk szavazott a legtöbb rajongó

×