Egy lelkes rajongó sikeresen újraalkotta a Counter-Strike ikonikus Mirage pályáját a Call of Duty: Black Ops 3 Zombies módjában.

2024.06.03. – Ha nagy rajongója vagy a Counter-Strike-nak és a Call of Duty játékoknak is, sőt még a zombis témát is szereted, akkor a következő rövid videó biztosan neked szól. Egy lelkes CoD Zombies játékmód-rajongó nemrég megosztott egy felvételt, amin a Counter-Strike ikonikus pályája, a Mirage látható, csak éppen a Black Ops 3 Zombies módjában. Bár a játékmód az évek sokán nagyon sok friss pályát kapott, ennél jobban valószínűleg sosem fog.

Mirage a Call of Duty zombimódjában

A szóban forgó mod a Call of Duty: Black Ops 3 Zombies módhoz készült, amihez már nagyon sok modolási lehetőség elérhető, és amit az elmúlt években nagyban kihasználtak a rajongók. E ez a legújabb Counter-Strike alkotás az eddigi legmenőbbek közé tartozik. A legjobb hír pedig az, hogy ezt akár te is kipróbálhatod, ugyanis a Mirage zombi-remake elérhető a Black Ops 3 Steam Workshopjában. A pálya felépítése pontosan olyan, mint a Counter-Strike-ban, de rengeteg hozzáadott elemet tartalmaz, hogy olyan legyen, mint egy autentikus Call of Duty Zombies pálya. A pályán fegyvervásárlási pontokat helyeztek el, sőt a Perk-a-Cola automaták is megtalálhatók. Lehet, hogy Mirage eredetileg nem Call of Duty Zombies pálya volt, de kétségtelenül jól működik.

Mirage

Mirage már több mint egy évtizede alap Counter-Strike pálya, ami először 2013-ban került be a CS:GO-ba, megjelenése óta pedig egyszer sem távolították el az kompetitív pályák közül. Valóban minden idők egyik legjobb Counter-Strike pályája, ezért is meglepő, hogy még egy másik játékban is ilyen jól működik. A jó pályatervezés az jó pályatervezés, nem számít, hogy mi a játék.

Így aztán érdekes lesz látni, hogy a Treyarch mit főz ki a játékmód Black Ops 6-os verziójához. Mivel 2020 óta ez az első fővonalbeli Treyarch CoD játék, az elvárások biztosan nagyok lesznek.

 Ezt láttad?

A 10 legjobb Batman színész – rájuk szavazott a legtöbb rajongó

×